Nostalgji: “Exclusive”: Industria e modës në Shqipëri – Premierë,12 Maj 2020
12/05/2020 16:00

“Nostalgji”, rubrika më e re në kanalin e Top Channel Albania e cila do ju shoqërojë çdo të martë në orën 16:00, Premierë e ku do ju risjellim ndër vite prodhime të Top Channel. Albanologia Edit Durham në librin e saj shkruan: “asnjë popull në botë nuk ka aq shumë larmi kostumesh sa shqiptarët” që do të thotë sa art e kulturë mbart veshja tradicionale shqiptare. Kultura e veshjes dhe e modes shqiptare në dokumentarin “Albanian Fashion” prezantuar në titullin kryesor të një prodhimi të vitit 2003 me titull “Jashtë Bulevardit”, realizuar nga Monika Stafa, operatorë Elin Kadillarin, Leonard Guni, Nerion Beqirja, Albert Progrin, Ergys Myftari, montazhi Denada Sadiku, Arkiva Erena Haska dhe Audio Fatjon Bozgo dhe drejtor programi Andi Bejtja.