Nostalgji: “Deja Vu” me Fatos Nano, Premierë, 11 Shkurt 2020
11/02/2020 16:00

Programi “Deja Vu” me te ftuar ish kryeministrin Fatos Nano sjell nepermjet fotove nje kujtim te ish kryeministrit per ngjarjet dhe personazhet qe gazetari Mustafa Nano i sjell ne ekran. Fatos Nano tregon per marredheniet e tij me kryeministrin anglez Toni Bler, me ish kancelarin gjerman Gerard Shreder , me kryeministrin grek Kostas Simitis dhe me ish kryeministrin spanjoll Zhoze Maria Aznar. Ish kryeministri Fatos Nano tegon se gjate takimit me kancelarin gjerman Gerard Shreder kane bere batuta per martesat e tyre sepse te dy kane pasur martesa te dyta.