Nostalgji: 25 Dhjetor 2020 – Santa Claus
25/12/2020 16:00

Emisioni “E Diell” me të ftuar Dom Gjergj Meta, Pedagogët Iris Luarasi dhe Albert Nikolla dhe psikologe Enila Cenko, trajton temën “Santa Claus”. Festa e lindjes se Krishtit është ngatërruar me Festën e Shën Kollit. Kurse vetë imazhi I Santa Clausit është vetëm marketing dhe reklamë e shndërruar në traditë.