Nga Durrësi kam marrë qetësinë dhe fisnikërinë që karakterizon çdo durrësak
08/04/2021 00:00

"Kandidati" Një program që sjell për publikun një profil gjithë përfshirës të kandidatëve për deputetë për zgjedhjet parlamentare 2021. Do jemi në të gjithë Shqipërinë, me çdo kandidat që synon të jetë deputet.

Ndrec Llusku kandidon në qarkun e Tiranës për Partinë Social Demokrate
14/04 00:00
Karriera dhe kualifikimet gjatë viteve si pilot
14/04 00:00
Ndrec Llusku në njësinë 14 Tiranë në zyrën elektorale të partisë
14/04 00:00
Motoja ime : Mirëqënje dhe zhvillim për komunitetin
14/04 00:00
Kandidati/ Vullnet Sinaj kandidon në Qarkun e Vlorës për Partinë Socialiste
10/04 00:01
Gjatë gjithë mandatit tim si deputet kam qenë prezent në çdo fshat
10/04 00:00
Politikës i duhen njerëz që kanë mentalitet të ekonomisë së tregut
10/04 00:00
E ardhmja e çdo njeriu është në vendin e tij
10/04 00:00
Kandidati/ Agron Shehaj kandidon në Qarkun e Tiranës për Partinë Demokratike
09/04 00:01
Unë jam futur në politikë pasi kam arritur pavarësi ekonomike për të qenë një njeri i lirë
09/04 00:00
Vendimi për t’u kthyer në Shqipëri lidhej jo vetëm për biznesin, por nga dëshira për t’u rikthyer
09/04 00:00
Deputetët iu premtojë njerëzve gjëra që nuk i realizojnë dot, dhe më pas zhduken nga elektorati
09/04 00:00
Kandidati/ Blerina Reçi (Xhakolli) kandidon në Qarkun e Durrësit për Partinë Demokratike
08/04 00:01
Jemi në kontakt të vazhdueshëm me komunitetin për nevojat dhe problematikat e tyre
08/04 00:00
Nga Durrësi kam marrë qetësinë dhe fisnikërinë që karakterizon çdo durrësak
08/04 00:00
Unë besoj tek Durrësi im, i cili realisht kërkon një ndryshim
08/04 00:00
Albana Hana kandidon në Qarkun e Elbasanit për Partinë Socialiste
03/04 00:01
Zhvillimi i vërtetë do nisë nga përfshirja e komunitetit në projekte konkrete në Përrenjas & Rrajcë
03/04 00:00
Disa medalje varen në shpinë, jo çdo medalje varet ne xhaketë. Emri i babait është i shenjtë për mua
03/04 00:00
Fokusi im është tek leximi dhe do të jap kontribut që të stimuloj leximin e librave tek të rinjtë
03/04 00:00