Në 40 programe ja shifra që ka gjeneruar Artkand në tregun e artit- Artkand
15/01/2022 14:37

ArtKand është një program televiziv në formën e një ankandi veprash arti. Piktura, skulptura, antikuare e çdo vepër arti mund të bëhet pjesë e programit. Për ty artist, koleksionist apo menaxher arti që po kërkon një vend ku të shesësh. Apo për të gjithë ju qe doni të zotëroni veprat më të mira të artistëve tanë. ArtKand është dritarja e duhur!

Edi Rama me gjurmën e tij unike grafike, episodi i plotë 22 janar 2022- Artkand
22/01 15:13
Çlirim Ceka, traditë bashkëkohore –Artkand
22/01 14:32
Nikolet Vasia nëpërmjet duetit të tij erotik – Artkand
22/01 14:31
Ardian Isufi me “Kopshtin e Edenit”, dyptich- Artkand
22/01 14:30
Edi Rama dhe trekëndëshi i tij gjeografik Kandinskian, pa titull- Artkand
22/01 14:30
Orion Shima dhe Ilir Pojani, Brezi i artisteve te modes ndryshe-Episodi i plotë 15janar 2022-Artkand
15/01 15:54
“Mjellja e Pemëve” tregimi i Ylljet Alickës që u shndërrua në film- Artkand
15/01 14:37
Në 40 programe ja shifra që ka gjeneruar Artkand në tregun e artit- Artkand
15/01 14:37
Nënë Tereza e Ilirian Shimës dhe karakteri i saj hyjnor- Artkand
15/01 14:37
Najada Hamza dhe gjuha e saj e rrëfimit nëpërmjet kolazhit, Viktorua Regalis –Artkand
15/01 14:36
Eduat Leksani, metafizk nëpërmjet kompozimit të rrënjëve – Artkand
15/01 14:36
Ilir Pojani me imazhin e tij bashkëkohor, tabloja “Soba e Vjetër”- Artkand
15/01 14:36
Orion Shima në krijimtarinë e fillimviteve ’90, tabloja “Pa titull”- Artkand
15/01 14:35
Ksenofon Dilo me krijimtarinë e viteve ’60 – episodi i plotë 8 janar 2022- Artkand
08/01 14:34
Kristian Koroveshi reciton “Thesari im” të Bodler- Artkand
08/01 14:16
Shitet vepra e Vilson Kilicës dhe Mimoza Ahmeti, ja shifrat përtej cmimit fillestar- Artkand
08/01 14:16
Arkitekti dhe piktori Agron Jano me tablonë“ Rrugës për Qafë Thanë”- Artkand
08/01 14:15
Adrian Cene, objektet shenja që nxisin krijimtarinë e tij në tablonë “Bastub dhe libra” – Artkand
08/01 14:15
Skëndër Lako, ‘arratisja’ e piktorit në kujtimet e tablosë “Pogradeci i Vjetër” – Artkand
08/01 14:14
Ksenofon Dilo dhe kubizmi I viteve ‘ 60 me “Kodrat e Kuqe”- Artkand
08/01 14:13