Ndaje ose kovën, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10/2020 03:00

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Irgen Çela Të ftuar: Ardian Bujupi, Finem, Klodiana Shala, Arta Nitaj, Arlinda Dudaj, Adriana Matoshi Këngëtare: Fifi

Ndaje ose kovën, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 03:00
Shiko kush përgjigjet Adriana & Arlinda, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:30
Finem intervistë & performancë, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:30
Paintball, Ardian Bujupi & Finem, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:30
Arta Nitaj përgjigjet mbi dem, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:30
Freestyle Ardian Bujupi VS Finem, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:30
Episodi i plotë, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:20
Arta Elezaj përgjigjet mbi dem, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30
Paintball, Labinot Gashi, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30
Ndaje ose haje, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30
Trejsi Sejdini grushton VIP-at në ring, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30
Eneda Tarifa performancë LIVE, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30
Trejsi Sejdini & Stresi Freestyle, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30
Eneda Tarifa kamera e fshehtë, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30
Trejsi Sejdini kamera e fshehtë, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30
Stresi zbulon bisedat me Kejsin, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:00
Kush ha më shpejt? Shiko kush LUAN 4, 3 Tetor 2020, Entertainment Show
05/10 19:07
Don Xhoni performancë, Shiko kush LUAN 4, 3 Tetor 2020, Entertainment Show
04/10 00:30
Elisa & Erion komente pikante për deputetët, Shiko kush LUAN 4, 3 Tetor 2020, Entertainment Show
04/10 00:30