Ndaje ose Haje – Rita Lati, Roza Lati, Niko Komani, Renis Gjoka, 15 Dhjetor 2018
15/12/2018 23:15

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Adi Pojana Këngëtare: Fifi Të ftuar: Rita Lati, Roza Lati, Niko Komani,Monika Lubonja, Sara Kolami, Renis Gjoka.

Enca, performancë, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
12/01 13:47
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
12/01 02:05
Enca përballë VIP-ave, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ermali imiton Elvanën kur doli e dyta në Festival, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
“Marova” performancë, Fifi, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Një miss apo një këngëtare? Enca & Arjola, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Nëse Ghetto Geasy, do të ishte sërish 16 vjeç, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ndaje ose Zhvishu, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ghetto Geasy & Majk, kolazh, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Kush është paguar më shumë Elvana apo Enca? Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Aforizmi i Marjana Kondit për Mirela Kumbaron, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ghetto Geasy, karriera, jeta personale,kolegët, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ndaje ose Haje, Ghetto Geasy & Majk, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ermali i bën replikë Bes Kallakut, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ermali & Enca “të fejuar”, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ermali tregon pse u mbyll Xingu, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ghetto Geasy & Majk, performancë LIVE, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 4 Janar 2020, Entertainment Show
05/01 00:01
Ndaje ose Haje me Luanën & Taynën, Shiko kush LUAN 3, 4 Janar 2020, Entertainment Show
05/01 00:00
Sfida Paintball, Tayna, Shiko kush LUAN 3, 4 Janar 2020, Entertainment Show
05/01 00:00