“Mua më plase për mullari”, Melisa deklarata kundra Mevlanit – Përputhen, 13 janar 2021
13/01/2021 20:23

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Melisa i bën block Mevlanit në instagram – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
Mevlani i shkon 2 orë me vonesë në takimin me Ledjanën – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
Pse Sindi dhe Mevlani përplasen sërish? – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
Rikthehet Ledjana në program, ja vendimi i saj – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
“Ik mos më fol fare, ktheje kokën andej” – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
Çudit Mevlani: Kam hasëm në studio – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
Dhurata e Mevlanit për Ledianën provokon keq Melisën – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
“Melisa rrije si pulë në fillim, tani tu rrit mëndja” – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
Andi i parë ka diçka për ti thënë Ledjanës – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
Mevlani përballë 3 vajzave, ja çfarë ndodhi sot në program – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
Mevlani detyron Ledjanën të bëj pompa – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01 19:30
Melisa e përlotur tregon historinë e jetës së saj – Përputhen, 20 Janar 2021
20/01 19:35
Melisa lidh me pranga në karrige Atdheun – Përputhen, 20 Janar 2021
20/01 19:35
Sindi akuzon Atdheun si të luhatur; Ai nuk e pret mire– Përputhen, 20 Janar 2021
20/01 19:35
Melisa-Atdhe, një takim rrëfimesh të forta personale – Përputhen, 20 Janar 2021
20/01 19:31
Modeli i ri i flokëve të Atdheut – Përputhen, 20 Janar 2021
20/01 19:30
Pranga dhe distancë në takimin Melisa dhe Atdheu – Përputhen, 20 Janar 2021
20/01 19:30
Befason Atdheu; “Kam bërë burg për dashurinë – Përputhen, 20 Janar 2021
20/01 19:30
Emocione të forta; Atdheu përlotet në studio – Përputhen, 20 Janar 2021
20/01 19:30
Mevlani indiferent ndaj takimit të Melisës me Atdheun – Përputhen, 20 Janar 2021
20/01 19:30