Moikom Zeqo në programin “ E diell 23 maj 2010”, Premierë, 15 Qershor 2020
15/06/2020 16:01

“Nostalgji”, rubrika më e re në kanalin e Top Channel Albania e cila do ju shoqërojë çdo të martë në orën 16:00, Premierë e ku do ju risjellim ndër vite prodhime të Top Channel. Moikom Zeqo një ndër zërat më të rëndësishëm të kulturës kombëtare, u nda sot nga jeta pas një sëmundje të rëndë, në një intervistë të thellë me gazetarit Adi Krasta në vitin 2010, flet dijen, pasionin për letërsinë, për kulturën shqiptare, për historiografinë shqiptare që vazhdon të mbetet në një nivel klientelist. Moikom Zeqo beson se shtetet e zhvilluara krijohen nga erudicioni dhe nga dija e thellë dhe është I bindur që universitetet e thella janë thelbi I njerëzimit. Për historinë e partive politike shqiptare pas vitit 1990, Moikom Zeqo deklaron se të gjitha partite politike shqiptare dolën nga Partia e Punës. Kurse për faktin që nuk është vlerësuar asnjëherë me një çmim, Moikom Zeqo pëdor një shprehje të Xhejms Xhojsit: “Shkrimtari I vërtetë nuk e merr vlerësimin kur është gjallë, por kur nuk jeton më”.

Nostalgji: Adi Krasta reciton një poezi për Adelën dhe Bjordin
11/08 17:00
Nostalgji: Bjordi për Polin e Big Brother: Jemi në luftë me njëri tjetrin
11/08 17:00
Nostalgji: Vallëzojmë me Big Brother 27 Shtator 2009 – Premierë, 11 Gusht 2020
11/08 16:00
Nostalgji: Ramiz Alia: Në Shqipëri s’ka demokraci. Personalitetet politike kërcënojnë njëri tjetrin
04/08 16:30
Nostalgji: Ramiz Alia: Sali Berisha pas takimit me studentët më tha se me ata nuk merresh dot vesh
04/08 16:30
Nostalgji: Ramiz Alia: Komiteti i Partisë dërgoi në Qytet Studenti pedagogë,ndër ta Sali Berisha
04/08 16:30
Nostalgji: Alia: Dy anëtarë të Komitetit Qendror votuan kundër ligjërimit të pluralizimit partiak
04/08 16:30
Nostalgji: Ramiz Alia jep leksione si duhet të kuptohet demokracia
04/08 16:30
Nostalgji: Ramiz Alia: Intelektualët nuk e mbështetën pluralizmin partiak në takimin e Gusht 1990
04/08 16:30
Nostalgji: Ramiz Alia: Pse e takova Berishën para se të shkonte në takimin me Studentët e Dhjetorit
04/08 16:30
Nostalgji: ”Exclusive” Ramiz Alia, 17 Dhjetor 2005 – Premierë, 04 Gusht 2020
04/08 16:00
Nostalgji: Flor Binaj dhe Gent Bejko në Portokalli –Minuti Informativ
28/07 18:01
Nostalgji: Flor Binaj në Portokalli – Polici në Afganistan
28/07 18:01
Nostalgji: Nata Finale në Big Pak me Flori Binaj, Bes Kallaku, Elvis Pupa , Ervina Kotolloshi
28/07 18:01
Nostalgji: Gjino aktori tek “Përrallë nga e Kaluara”: Unë isha me biografi “të keqe”
28/07 18:01
Nostalgji: Dosja Top Channel 2, viti 2009 – Premierë, 28 Korrik 2020
28/07 16:01
Nostagji: Zamir Dule: Për djegien e gazetës “Koha Jonë” do ta tregojë në librin tim
21/07 16:45
Nostalgji: Zamir Dule, dëshmitari kryesor tek djegia e gazetës “Koha Jonë” në vitin 1997
21/07 16:45
Nostalgji: Shqip- Historia e gazetarit Zamir Dule të dhunuar nga SHISH. Premierë 21 Korrik 2020
21/07 16:01
Nostalgji: Ermal Mamaqi “humbet kontrollin” në programin “E Diell”, rubrika “Hakuna Patata”
14/07 16:32