Misteri i zbulimit që mahniti shqiptarët – Gjurmë Shqiptare
17/10/2020 20:45

Çfarë ishtë ky vendbanim mëse 5500 vjeçar ? Kush ishin banorët e tij ? Çfarë u zbulua nga arkeologët shqiptarë ? Një histori mahnitëse. 5500 vjet me pare ky vend nuk ka qene i boshte si sot.... Ketu ngrihej nje vendbanim i rendesishem qe me zbulimin e tij ne fundvitet 60 mahniti arkeologet shqiptare. Cila eshte arsyeja ? Bashke do te rinxjerrim ne drite nje tjeter vend te rralle e te mistershem te historise sone. Cfare ishte ky vend, ky komunitet, kjo qender e larget e ndertuar mijera vjet me pare ? Kush ishin banoret e saj, ata qe realizuan keto vepra te mrekullueshme dhe cila eshte historia e mjergullt e tyre ?

Misteri i kështjellës Ilire që u rrethua nga varret e fëmijëve – Gjurmë Shqiptare
24/10 20:45
Misteri i zbulimit që mahniti shqiptarët – Gjurmë Shqiptare
17/10 20:45
Vila sekrete dhe bunkeri i Enver Hoxhës – Gjurmë Shqiptare
10/10 20:45
Misioni i çmendur i nëndetëses shqiptare me presidentin e SHBA-ve
08/10 19:31
Flota Luftarake Detare gjatë komunizmit – Gjurmë Shqiptare
03/10 20:45
Fotografitë e jashtëzakonshme të zbulimeve 3200 vjeçare në Himarë
30/09 13:29
Grekët e kanë shkruar vetë çfarë është EPIRI. Zbulojeni
29/09 20:40
Arkeologu britanik filohelen, tronditi grekët për AKILIN e TROJEN
29/09 20:36
Vrasja e frikshme e 12 fëmijëve shqiptarë – Gjurmë Shqiptare
29/09 12:13
Dëshmia e frikshme. Ja si i masakruan shqiptarët
28/09 19:55
Rrëfimi tragjik i SHQIPTARIT. Ja si ma masakruan familjen
28/09 19:44
Përshkrimi i mrekullueshëm për SHQIPTARET rreth 200 vjet më parë – Gjurmë Shqiptare
27/09 21:37
Rrëfimi i jashtëzakonshëm i Fan Nolit – Gjurmë Shqiptare
27/09 18:37
Çfarë zbuloi konti francez për shqiptarët në 1782 ? – Gjurmë Shqiptare
27/09 17:57
Përse Konica i quajti GREKET palaço, balerina dhe karikatura ? – Gjurmë Shqiptare
27/09 16:18
Historia e fustanellës SHQIPTARE dhe grabitja GREKE – Gjurmë Shqiptare
26/09 20:45
Masakra SERBE mbi fëmijët SHQIPTARË. SERBIAN massacres of Albanian children – Gjurmë Shqiptare
19/09 20:45
Zbulimi madhështor në HIMARE që gjynjëzon tezat GREKE – Gjurmë Shqiptare
12/09 20:45
Zbulimi i madh që ndryshon historinë e shqiptarëve 3 – Gjurmë Shqiptare
25/07 20:45
Historia e vërtetë e nënës së SKENDERBEUT – Gjurmë Shqiptare
18/07 20:45