Mikela i kërkon ndjesë, Ada e konsideron justifikim – Përputhen, 23 Shtator 2021
23/09/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Puthje në “buzë” me Bashkimin, përqafim me Brunon! Çfarë ndodhi mes Mikelës dhe 2 djemve – Përputhen
18/10 19:45
Takimi i bukur dhe intrigues mes Mikelës dhe Brunos – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:38
U diskutua kaq shumë, Mikela dhe Bashkimi më në fund të afërt – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:31
Bashkimi rendit një për një çfarë nuk i pëlqen te Mikela – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:31
Bashkimi është ftohur me mua në prapaskenë – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:30
A e përqafoi Bruno Mikelën për inat të Bashkimit? – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:30
Alvisa ngeli keq nga takimi Mikela – Bashkimi – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:30
Bruno përqafon Mikelën… Më në fund “armëpushim”?! – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:30
Bashkimi: Unë jam ndryshe nga djemtë e tjerë, dua ta njoh vajzën, jo ta prek-Përputhen,18 Tetor 2021
18/10 19:30
Alvisa zbulon padashje se flet mbrëmjeve me Brunon – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:30
Na hapët barkun me… Për çfarë u acarua Arjani – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:30
Mikela e shqetësuar: Bashkimi është afruar me Alvisën – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:30
A po provokon Mikela djemtë për të parë çdo bëjnë ata – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:30
Hyseni shoqërohet jashtë programit pas incidentit që ndodhi në publicitet?- Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:30
Bashkimi e puth në buzë Mikelën, por i fshehur nën maskë – Përputhen, 18 Tetor 2021
18/10 19:30
Djemtë nuk gjejnë paqe – Prapaskenat “PER’PUTHEN “
17/10 11:00
Ada duke u ndërruar në dhomat e grimit: Bajo nuk i shqitet – Prapaskenat “PER’PUTHEN “
17/10 11:00
Mëri dhe xhelozi, Alvisa dhe Bashkimi fjalë veshi – Prapaskenat “PER’PUTHEN “
17/10 11:00
Bashkimi i prekur në prapaskenë, zbulo pse? – Prapaskenat “PER’PUTHEN “
17/10 11:00
Puthja e shumëpërfolur mes Tolës dhe Albit, sqarimi jashtë studios – Prapaskenat “PER’PUTHEN “
17/10 11:00