Mikela dhe Arjani kapen keq: Do më tregosh mua… – Përputhen, 7 Dhjetor 2021
07/12/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Takimi i parë i Efit me Mevlanin xhindos keq Brunon – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:40
Ja dhurata që Mevlani i bëri Efit në takim – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
Efi flet për të shkuarën dhe të dashurin që e tradhtoi – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
Mevlani vë Efin në një pozitë që se kemi parë kurrë – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
Mevlani i fut frikën Brunos, reagimet e tij janë shumë agresive – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
Mevlani provokon: Disa djem këtu nuk e kuptojnë inteligjencën e Efit, unë po – Përputhen
18/01 19:30
Mevlani ma bëri për inat qe zgjodhi Efin në takim – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
Efi fut Brunon dhe Mevlanin në konkurrencë – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
Efi dhe Bruno bëjnë deklarata të forta kundra njëri-tjetrit – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
Efi pranoi Mevlanin dhe anuloi Brunon për takimin e javës, Bruno se pret mirë – Përputhen
18/01 19:30
Veshja e veçantë e Mevlanit enkas për takimin me Efin – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
A po ironizon Efi-Mevlanin si “fshatar”? – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
Bruno nuk gjen rehat, debaton ashpër me Efin – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
Bruno shpërthen keq ndaj Mevlanit: Hajde ulu njësoj me mua – Përputhen, 18 Janar 2022
18/01 19:30
Shikoni çfarê bën Bruno pas debatit me Efin – Përputhen PRAPASKENA
18/01 11:17
Efi nxehet keq me Brunon – Përputhen PRAPASKENA
18/01 11:17
Floriana konfrontohet me Albin – Përputhen PRAPASKENA
18/01 11:17
E hëna përplas konkurrentët, situatat sa vinë e ndërlikohen akoma më shumë- Përputhen, 17 Janar 2022
17/01 19:31
Mevlani hedh grepat tek një vajzë tjetër, zbulo se cila është – Përputhen, 17 Janar 2022
17/01 19:30
Bledit nuk i del e keqja me Mikelën – Përputhen, 17 Janar 2022
17/01 19:30