Meta-Dashi ‘I përmbytet anija…’ | Breaking Top News
15/09/2021 18:14

"Breaking" është emisioni më i ri informativ i Top News, që do t’i mundësojë publikut shqiptar marrjen e informacionit në një kohë sa më reale. "Breaking" në Top News startoi në 5 prill 2021, nën moderimin e gazetares së njohur, Sidorela Gjoni. Çdo ditë nga ora 10:00-14:00 në një transmentin maratonë publiku do të ketë mundësi të njihet me të rejat më të fundit në vendin tonë, rajoni dhe bota. Në këtë hapësirë televizive do të mundësohen lidhje me analistë, politikanë, ekspertë dhe gazetarë të terrenit për të komentuar zhvillimet e fundit politike, sociale, kronikë, aktualitet etj.

Konstitucionalistja Anastasi tregon arsyen pse nuk ka referendum në Shqipëri | Breaking Top News
21/09 14:02
Konstitucionalistja Anastasi tregon arsyen pse nuk ka referendum në Shqipëri | Breaking Top News
21/09 14:01
Konstitucionalistja zbulon procesin e ndryshimeve në Gjykatën Kushtetuese | Breaking Top News
21/09 14:00
Rikthehet në media konstitucionalistja, thirrje për Gjykatën Kushtetuese | Breaking Top News
21/09 13:52
Bashkëqeverisje PS-PD? Koka ‘Teatri do vazhdojë, por ja çfarë pritet’ | Breaking Top News
21/09 13:41
‘Berisha bëri politikë me plagë, me të vrarë, me të kafshuar’ Çupi | Breaking Top News
21/09 13:41
‘Basha pa PD si peshku pa ujë’ Bledian Koka për zhvillimet demokratike | Breaking Top News
21/09 13:40
‘Berisha e përdori PD si qen roje për krimet e tij’ habit Frrok Çupi| Breaking Top News
21/09 13:39
‘Berisha e përdori PD si qen roje për krimet e tij’ habit Frrok Çupi | Breaking Top News
21/09 13:38
‘Ja pse Berisha nuk bëri pazare për të dalë i larë nga SHBA’ Koka | Breaking Top News
21/09 13:38
Shokuese!’Berisha ka kryer vrasje, vjedhje, bashkëpunim me terroristë’ | Breaking Top News
21/09 13:37
‘Politika e Berishës me plagë e të vrarë, ashtu si Meta me hanxharë’ | Breaking Top News
21/09 12:56
‘Lajthitje, mendojnë se flasin me Zotin’ ish imami Gurra kritikon ashpër hoxhën | Breaking Top News
21/09 11:59
‘Divorci punë e papëlqyer nga zoti’ ish imami Gurra flet për familjen | Breaking Top News
21/09 11:58
E papritur ish imami Gurra mbështet pastorin Akil Pano për këtë nismë… | Breaking Top News
21/09 11:57
‘Beqarët janë mëkatarë’ imami Gurra hedh poshtë deklaratat e hoxhës | Breaking Top News
21/09 11:57
‘Beqarët janë mëkatarë’ imami Gurra hedh poshtë deklaratat e hoxhës | Breaking Top News
21/09 11:55
Top News – Në kërkim të ‘ëndrrës’… / Qindra emigrantë kalojnë Rio Granden
21/09 11:54
Shokohet ish imami Gurra kur dëgjon deklaratat e forta të hoxhës! | Breaking Top News
21/09 11:51
‘Beqarët janë mëkatarë’ imami Gurra hedh poshtë deklaratat e hoxhës | Breaking Top News
21/09 11:47