Mesazhi i babait që përloti moderatoren Arbana Osmani – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06/2020 23:15

Dua të të bëj të lumtur nën autorësi dhe moderim të Arbana Osmani, programi më emocionues në Top Channel. Çdo të shtunë në prime time në ekranin e "Top Channel" histori me tematika të ndryshme nga njëra-tjetra ku përfshihen: konflikti, dashuria, frymëzimi dhe situatat gazmore. Programi i cili sjellë çdo javë histori frymëzimi, të njerëzve që ia kanë dalë edhe kur e kanë pasur fatin kundër; nëna të vetme; njerëz me aftësi ndryshe, që luftojnë kundër pamundësive të tyre fizike; familje që kanë dalë nga tragjeditë, duke ia nisur nga e para; fëmijë të mbetur në udhëkryq që kanë gjetur të vetëm rrugën e duhur; njerëz që kanë prekur skamjen pa humbur dinjitetin; ata që vuajnë nga sëmundje të rënda e që megjithatë luftojnë për një ditë më shumë... “Dua të të bëj të lumtur” sjell historitë e tyre, për t’iu treguar që nuk janë vetëm dhe që të gjithë bashkë mund t’ia dalim.

Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:31
Episodi fundit Pjesa 3 – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:30
Episodi fundit Pjesa 1 – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:30
Episodi fundit Pjesa 4 – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:30
Episodi fundit Pjesa 2 – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:30
I fali dhunën, gruaja rrëfen se çfarë ka ndodhur me të – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:15
Stafi i bën një kamera të fshehtë Arbana Osmanit – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:15
Mesazhi i babait që përloti moderatoren Arbana Osmani – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:15
E paragjykonin se ishte albine, vajza tregon jetën e re – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:15
Moderatorja Arbana Osmani surprizon stafin e saj – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:15
Gjeti nënën pas 53 vitesh, djali rrëfen prapaskenat – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:15
Familja nuk e pranonte, pas 9 vitesh ribashkohet me ta – Dua të të bëj të lumtur, 27 Qershor 2020
27/06 23:15
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 20 Qershor 2020
20/06 23:31
Djali i verbër surprizon nënën që humbi shikimin – Dua të të bëj të lumtur, 20 Qershor 2020
20/06 23:30
Falenderim për fshiqnjët gjatë karantinës – Dua të të bëj të lumtur, 20 Qershor 2020
20/06 23:30
Nisma e përbashkët me Conad për t’ju bërë të lumtur – Dua të të bëj të lumtur, 20 Qershor 2020
20/06 23:30
Isli Islami përlotet nga surpriza e nënës – Dua të të bëj të lumtur, 20 Qershor 2020
20/06 23:30
Djali ka një mesazh për nënën e tij që nuk shikon – Dua të të bëj të lumtur, 20 Qershor 2020
20/06 23:15
Isli Islami dhe Eranda Libohova performojnë live – Dua të të bëj të lumtur, 20 Qershor 2020
20/06 23:15
Ori Nebiaj surprizon kolegun e saj – Dua të të bëj të lumtur, 20 Qershor 2020
20/06 23:15