Mëri dhe xhelozi, Alvisa dhe Bashkimi fjalë veshi – Prapaskenat “PER’PUTHEN “
17/10/2021 11:00

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Unë heq dorë, Bruno debaton me Efin – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:13
Efi dhe Bashkimi; vazhdoj përplasja në prapaskenë – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:12
Marko kërkon Efin në kërcim. Shikoni si I përgjigjet ajo – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:12
Përputhsat kërcejnë valle popullore në studio – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:12
Bashkimi I vendos kurorën Alvisës, por dëgjoni cfarë I thotë – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:11
Ky vetëm nëpër dhëmb flet. Vazhdojnë kunjat Efi-Bashkim – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:11
Jeni të gjithë mashtrusa. Djemtë duan të dinë me kë e ka Efi – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:11
Djemtë komentojnë trupat e njëri tjetrit – Përputhen PRAPASKENA
27/11 11:10
Bashkimi-Alvisa takim pas rikthimit! Situata tensionohet,Mikela lë studion-Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:31
Efi dhe Bashkimi përplasen në studio – Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:30
Flirtime e buzëqeshje në takimin Alvisa dhe Bashkim – Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:30
Efi drastike: Bashkimi më përdori mua si karrem – Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:30
Alvisa dhe Efi kunja e diskutime me njëra-tjetrën – Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:30
Alvisa dhe Bashkimi takimi në studio, që pas rikthimit të saj – Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:30
Alvisa dhe Bashkimi i përgjigjen pyetjeve të publikut – Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:30
Arjani dhe Alvisa debatojnë mbi marrëdhënien e saj me Bashkimin – Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:30
Bashkimi ultimatum Alvisës: Po iu afrove një djali, unë të lë… – Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:30
Ja zgjedhjet e vajzave për javën që vjen – Përputhen, 26 Nëntor 2021
26/11 19:30
Mikela nxehet me Erionin, çfarë ndodhi? – Përputhen PRAPASKENA
26/11 11:03
Ti je mace, Marko dhe Mikela thumbojnë njëri-tjetrin – Përputhen PRAPASKENA
26/11 11:03