Më të mirat e javës së tretë/ pj.1 – Pushime On Top 3
01/08/2020 19:30

Autore: Ori Nebijaj Prezantojnë: Flori Gjini dhe Ori Nebijaj

Italiani me yacht në Shqipëri – Astroturizëm në Fushë Studën – Aktori Flor Binaj – Pushime On Top 3
05/08 19:31
Nën qiellin e miliona yjeve, astroturizëm për herë të parë në Shqipëri – Pushime On Top 3
05/08 19:30
Flor Binaj flet për familjen dhe pushimet – Pushime On Top 3
05/08 19:30
Salvatore, italiani që pushon shqip me yacht – Pushime On Top 3
05/08 19:30
Një tjetër mrekulli e Shqipërisë, Ujvara e Lumit Zezë – Pushime On Top 3
04/08 20:29
Ura e Abdyl Agës, aty ku ndërthuret historia me natyrën – Pushime On Top 3
04/08 20:29
Një vizitë në Korçë – Lumi Zezë – Rina – Pushime On Top
04/08 19:31
Flori zbulon gjirin e Dafinës me këngëtaren Rina – Pushime On Top 3
04/08 19:30
Një vizitë në qytetin e bukur të Korçës / Kisha e Ristozit dhe Hani i Pazarit – Pushime On Top 3
04/08 19:30
Rina këndon këngën e vjetër shqiptare – Pushime On Top 3
04/08 19:30
Një lum me ujin e ngrohtë / Zbuloni zonën e Lumit të Zezë në Krujë – Pushime On Top 3
04/08 19:30
Liqeni i Komanit – Adrenalinë me Rally – Gjuetia e Daterit – Pushime On Top 3
03/08 19:31
Ori eksploron botën nënujore / Pse është e ndaluar gjuetia e Daterit – Pushime On Top 3
03/08 19:30
Legjenda e Dragoit në liqenin e Komanit / Krahina e Nikaj-Mërturit – Pushime On Top 3
03/08 19:30
Adrenalinë e çmendur me Rally / Florit i kalon jeta përpara syve – Pushime On Top 3
03/08 19:30
Ja cili është emri i vërtetë i lumit të Shalës / Banorët e zonës : Jemi të ofenduar – Pushime On Top
03/08 19:30
Prapaskenat gazmore 3 – Më të mirat e javës 3 – Pushime On Top 3
01/08 19:31
Më të mirat e javës së tretë/ pj.1 – Pushime On Top 3
01/08 19:30
Më të mirat e javës së tretë / pj.2 – Pushime On Top 3
01/08 19:30
“Qeshni me ‘lot’ me prapaskenat e javës së 3-të” – Pushime On Top 3
01/08 19:30