Luiz Ejlli e quajti moderatorja më seksi. Ja si përgjigjet Fjoralba Ponari/ Wake Up
20/03/2023 10:30

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare. Prezantues: Blendi Salaj Enxhi Nasufi Neada Muçaj Autor: Blendi Salaj Gazetarë: Edlira Sulejmani, Vilma Kërçiku

Neda Balluku: Ka kohë që e kemi harruar intimitetin/ Wake Up
02/10 10:56
Neda Balluku: Djali i madh nuk e lëshon vajzën nga krahu kur vijnë njerëz në shtëpi/ Wake Up
02/10 10:54
Neda Balluku rrëfen historinë e trishtë me mësuesen e matematikës/ Wake Up
02/10 10:51
A do ja besonit fëmijët tuaj “asistentes së nënës”?/ Wake Up
02/10 10:49
A kujdesen baballarët e sotëm më shumë se dikur?/ Wake Up
02/10 10:49
Asistente e nënës, profesioni i ri që i vjen në ndihmë mamave 6 muajt e parë/ Wake Up
02/10 10:42
Neda Balluku: Jam pro asistentes së mamit, do doja të kisha lindur në Itali!/ Wake Up
02/10 10:26
“Mami më ka rrahur gjithë jetën me rrip”, fundi i botës kur nëna traumatizon fëmijët/ Wake Up
02/10 10:20
Neda Balluku: Bora më mungon, kam komunikim të shëndetshëm me të!/ Wake Up
02/10 10:16
Neda Balluku: Megi Pojani vajzë më këmbë në tokë, ndihem shumë mirë me të!/ Wake Up
02/10 10:15
Daklea Shtylla: Mjeku për moshën e tretë mungon, ai i familjes nuk i plotëson nevojat/ Wake Up
02/10 10:12
Mira Pirdeni: Shtëpitë e të moshuarëve nuk plotësojnë asnjë standard/ Wake Up
02/10 10:10
Sa i kushton shtetit një i moshuar?/ Wake Up
02/10 10:08
60 mijë të moshuar të sëmurë kronikë në Shqipëri kanë nevojë për ndihmë/ Wake Up
02/10 10:03
Të moshuarit po braktisen. Depresioni dhe demenca diagnozat më të shpeshta/ Wake Up
02/10 10:02
Mira Pirdeni: Varfëria, problemi më i madh i të moshuarve në Shqipëri/ Wake Up
02/10 09:54
Pensionistët në Shqipëri, për çfarë kanë më shumë nevojë?/ Wake Up
02/10 09:50
Me të hyrë në fermë Adi ndjeu erën e “shtrak-shtruk”!/ Wake Up
02/10 09:41
Mira Pirdeni: Në Shqipëri ushtrohet dhunë ndaj moshës së tretë, nuk ka statistika/ Wake Up
02/10 09:39
A i ndihmoni ekonomikisht të moshurarit në familjen tuaj?/ Wake Up
02/10 09:32