Livia dhe Remil vijojnë sherret dhe ofendimet shumë keq – Për’puthen prapaskena
23/03/2023 12:34

Historia e Livias dhe Remilit nuk po ka fund. Livia dhe Remili përballen edhe në dhomën e zhveshjes. Livia u akuzua shumë në studio që nuk u vetëmbrojt kur Remili e ofendoj me fjalë shumë të rënda. Në prapaskenë Remili vazhdon me po të njëjtat tone. Livia nuk përmbahet më dhe e ofendon.

Takimi i fundit i Brikit me Artjonin, përfundon në një puthje? – Ep.195 Përputhen 07/06/2023
07/06 19:31
“Je sjellë si vajzë e lehtë”, Briki kunja Livias – Ep.195 Përputhen 07/06/2023
07/06 19:30
Letra e ndjerë e Brikit për rrugëtimin në Për’puthen, veçon Artjonin – Ep.195 Përputhen 07/06/2023
07/06 19:30
Gisela si një mizë, Briki “gjuan” dhe Giselën – Ep.195 Përputhen 07/06/2023
07/06 19:30
Romaldo mbetet vetëm, pa Marian dhe pa Samonën, ja ç’ndodhi! – Ep.194 Përputhen 06/06/2023
06/06 19:31
E çuditshme, por Samona kërkon të kërcejë vetëm në studio – Ep.194 Përputhen 06/06/2023
06/06 19:30
Neda dhe Roza tallen me gjestin pas sens të Marias – Ep.194 Përputhen 06/06/2023
06/06 19:30
Romaldo kërkon të bindë Marian t’i thotë ‘PO’! – Ep.194 Përputhen 06/06/2023
06/06 19:30
Roza Lati dhe Krist Dragot, në një takim sqarues? – Ep.194 Përputhen 06/06/2023
06/06 19:30
Romaldo mbetet keq pas refuzimit të Marias – Ep.194 Përputhen 06/06/2023
06/06 19:30
Samona çohet dhe i shkon Romaldos tek karrigia, ja çfarë ndodhi! -Ep.193 Përputhen 05/06/2023
05/06 19:30
Samona i gjuan me shuplakë Romaldos, ja reagimi i tij! -Ep.193 Përputhen 05/06/2023
05/06 19:30
Upsss çfarë sikleti… Të vinte erë e keqe nga goja në takim… -Ep.193 Përputhen 05/06/2023
05/06 19:30
Unë e puth Romaldon, ai rri si top qulli… -Ep.193 Përputhen 05/06/2023
05/06 19:30
Rrëmujë në studio; Samona i gjuan me shuplakë Romaldos! -Ep.193 Përputhen 05/06/2023
05/06 19:30
E rëndë: Më erdhi keq që qave dhe të mora në takim… -Ep.193 Përputhen 05/06/2023
05/06 19:30
Një kukull gjigande , çfarë bëjnë djemtë? – Për’puthen prapaskena
05/06 12:46
Sali qesh me të madhe dhe tallet me Artjonin – Për’puthen prapaskena
05/06 12:45
Romaldo gati sa nuk bie nga shkallët – Për’puthen prapaskena
05/06 12:45
Sali nuk ndalon së përbuzuri Livian – Për’puthen prapaskena
05/06 12:44