Kujt i dedikoi këngë Vedat Ademi?! – Pushime On Top, 21 Korrik 2021
21/07/2021 19:30

Programi "Pushime on Top" është guida e ditëve të nxehta të verës. Publiku që qëndron në shtëpi mund të këshillohet për destinacione të ndryshme, mundësi pushimi dhe argëtimi në Shqipëri, duke gërshetuar kulturën dhe traditën shqiptare. Autore: Ori Nebijaj Prezantojnë: Flori Gjini dhe Ori Nebijaj

Prapaskenat, kamerat e fshehta dhe destinacionet më të bukura-Pushime On Top, 31 korrik 2021
31/07 19:30
Destinacionet më të bukura të javës së tretë-Pushime On Top, 31 korrik 2021
31/07 19:30
Kamerat e fshehta të Ninit në ashensor- Pushime On Top, 31 korrik 2021
31/07 19:30
Më të mirat e javës së tretë-Pushime On Top, 31 korrik 2021
31/07 19:30
Doni të qeshni me lot?! Shihni prapaskenat e “Pushime on Top”-Pushime On Top, 31 korrik 2021
31/07 19:30
Ekskluzive/ Lei Kraja prezanton për herë të parë djalin e zemrës- Pushime On Top, 30 korrik 2021
30/07 19:30
Liqeni i Banjës i gjithi për t’u parë dhe eksploruar – Pushime On Top, 30 korrik 2021
30/07 19:30
Çfarë mund të vizitojnë turistët në Elbasan?! – Pushime On Top, 30 korrik 2021
30/07 19:30
Turistët eksplorojnë bukuritë e ujëvarës së Rrogamit- Pushime On Top, 29 korrik 2021
29/07 19:30
Teqeja e “Reshat Dede Baba” dhe Valbona-Pushime On Top, 29 korrik 2021
29/07 19:30
Historia e shtëpive 150-vjeçare të Valbonës- Pushime On Top, 29 korrik 2021
29/07 19:30
Teqeja më e madhe në Ballkan gjendet në Sarandë- Pushime On Top, 29 korrik 2021
29/07 19:30
Ledina Celo i rrëfen të gjitha/ Burri im ka hequr dorë nga…- Pushime On Top, 28 korrik 2021
29/07 14:12
Saranda, aventurat në Himarë dhe Ledina Çelo-Pushime On Top, 28 korrik 2021
29/07 14:05
Me skaf në brigjet e Himarës dhe Hiking në Manastirin e Shën Mërisë – Pushime On Top, 28 korrik 2021
29/07 14:04
Një ditë në Sarandë me motorr dhe monopat- Pushime On Top, 28 korrik 2021
29/07 14:03
Romir Zalla: E vërteta e skenave intime me Ema Adrean – Pushime On Top, 27 korrik 2021
27/07 19:30
Një udhëtim në Lagunën e Orikumit – Pushime On Top, 27 korrik 2021
27/07 19:30
Laguna e Orikumit, Sarisalltiku dhe Romir Zalla – Pushime On Top, 27 korrik 2021
27/07 19:30
Hiking në Sarisalltik me Romir Zallën – Pushime On Top, 27 korrik 2021
27/07 19:30