Kryetari I ri I Prishtinës Përparim Rama tregon për familjen – Nostalgji
15/11/2021 16:08

Ky material është nxjerrë nga emisioni “Diaspora” me autore Ledia Liku. Kryetari I ri I Komunës së Prishtinës tregon për familjen e tij të dashur dhe marrëdhënien me fëmijët dhe gruan e tij. "Nostalgji", rubrika më e re në kanalin e Top Channel Albania e cila do ju shoqërojë çdo të martë në orën 16:00, Premierë e ku do ju risjellim ndër vite prodhime të Top Channel.