Kryeqytetit i shtohet një institucion dedikuar artit-Ora e Tiranës / Top News
20/10/2021 21:00

"Ora e Tiranës",transmetohet çdo të mërkurë në Top News dhe do të pasqyrojë zonat më atraktive të Tiranës, historitë e suksesit, reportazhe nga e përditshmja e jetës urbane, koncerte, aktivitete dhe turizmin në kryeqytet. Emisioni moderohet nga Xhani Shqerra.

Liceu së shpejti bashkëpunim me konservatorin e Parisit – Ora e Tiranës/ Top News
01/12 21:00
“Penda”festë në 6 lokacione / 75 vjetori i hapjes së liceut -Ora e Tiranës / Top News
01/12 21:00
Panairi i Librit rihapet/ Marin Meksi kampion dhe diplomat -Ora e Tiranës / Top News
24/11 21:00
Nëntori i Festave dhe aktiviteteve/ Tirana në sytë e sigurimit të shtetit -Ora e Tiranës / Top News
24/11 21:00
Tirana në sytë e sigurimit të shtetit – Ora e Tiranës / Top News
24/11 21:00
Veprat që u mbajtën në arkiv nga regjimi komunist -Ora e Tiranës / Top News
17/11 21:00
Veprat të shkruara dekada më parë që ngjasojnë me aktualitetin -Ora e Tiranës / Top News
17/11 21:00
Galeria e Tiranës, modene dhe djep arti – Ora e Tiranës/ Top News
17/11 21:00
Vallja e Tiranës mësohet, kërcehet nga brezi që ka lindur pas vitit 2005 -Ora e Tiranës / Top News
10/11 21:00
Dasma e Tiranës, traditat që ende ruhen edhe nga brezat e rinj -Ora e Tiranës / Top News
10/11 21:00
Jeleku tradicional që u përdor si ftesë dasme – Ora e Tiranës/ Top News
10/11 21:00
Brënda sarajeve të Toptanëve -Ora e Tiranës / Top News
03/11 21:00
Pamjet exclusive nga brenda pas zjarrëvënies së sarajeve – Ora e Tiranës/ Top News
03/11 21:00
Sarajet e Toptanëve historiku dhe e ardhmja -Ora e Tiranës / Top News
03/11 21:00
Malli për familjen më kthen gjithmonë në Tiranë – Ora e Tiranës / Top News
27/10 21:00
Tirana,atraksion turistik me mundësi të pafundme për vizitorët – Ora e Tiranës / Top News
27/10 21:00
Rrëfimi i Marizës për Tiranën/ Cfarë ofron Tirana në Vjeshtë – Ora e Tiranës / Top News
27/10 21:00
Artistë të njohur, artistë të rinj me ekspozita tek GAT- Ora eTiranës / Top News
20/10 21:00
Kryeqytetit i shtohet një institucion dedikuar artit-Ora e Tiranës / Top News
20/10 21:00
Maratona, eventi më i madh sportiv në kryeqytet – Ora e Tiranës/ Top News
13/10 21:00