Klipi i Efit dhe Mikelës, do t’u pëlqejë padyshim – Përputhen Prime, 26 Mars 2022
26/03/2022 23:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Livia del me nerva , do të lër Për’puthen , stafi do ta bind – Për’puthen prapaskena
22/03 12:29
Jozefina, qeni i luftës së Viktorit -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Irisi dhe Donato, thyhen inatet e vjetra… -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Njihuni me Saliun, modelin shqiptar që vjen në Për’puthen -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Orsiola qan me ngashërim, Irisi qesh, për çfarë? -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Përballje treshe e vajzave; Kamila, Jozefina, Gisela… -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Takimi i verbër i njohjes, sjell emocione të veçanta -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
E paprecedentë, Viktori ofendon Nedën nga familja -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Ardit Çuni, performanca në studio -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
E rëndë: Bora nxjerr përjashta Viktorin, pas përplasjes me Nedën -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Orsiola qan e Donato i bërtet më shumë! -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Nga Amerika Ina, vajza e re në program -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Letra anonime për konkurrentët… -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Ofendimi i rëndë i Viktorit, ja çfarë bëri kur Bora e nxjerr jashtë -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02 23:15
Jozefina largohet e tronditur nga studio… Çfarë ndodhi? -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02 23:15
Për’puthen kthen emigrantët në Shqipëri -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02 23:15
Situata të forta: Padyshim, ky është Prime ku të gjithë kanë qarë… -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02 23:15
Pas incidentit të ashpër, Kamila përballet me Viktorin… -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02 23:15
E gjykon si nënë, Jozefina nuk pushon së qari… -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02 23:15
Pas kërcënimeve, Viktori përlotet nga fjalët e Kamilës… -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02 23:15