Klaudia dhe Roela përplasjet e vazhdueshme të egos – Ep. 167 Përputhen 15/05/2024
15/05/2024 19:31

Përplasjet mes Roelës dhe Klaudias nuk kanë të ndalur. Ofendime të vazhdueshme mes njëra tjetrës shkak djemtë.

Xhelozia mes vajzave arrin kulmin në Përputhen – Ep. 174 Përputhen 24/05/2024
24/05 19:31
Opps, Roela kërcim sensual – Ep. 174 Përputhen 24/05/2024
24/05 19:30
Aria ndalon takimet me Xhebron… – Ep. 174 Përputhen 24/05/2024
24/05 19:30
Erika ofendon Roelën, ajo reagon keq – Ep. 174 Përputhen 24/05/2024
24/05 19:30
Klaudia e afërt me Muratin, Xhebro shkon ta marrë me zor – Për’puthen Prapaskena
24/05 11:10
Çfarë po ndodh me Muratin, vajzat nuk po e lënë rehat – Për’puthen Prapaskena
24/05 11:10
Murati dhe Erika përplasen në prapaskenë – Për’puthen Prapaskena
24/05 11:09
Roela kërcen me Muratin Klaudia nuk i lë rehat – Për’puthen Prapaskena
24/05 11:09
Megi Pojani pothuajse rrëzohet nga surpriza e veçantë – Ep. 173 Përputhen 23/05/2024
23/05 19:31
Një takim romantik mes Muratit dhe Roelës – Ep. 173 Përputhen 23/05/2024
23/05 19:30
Erika përplaset me Roelën – Ep. 173 Përputhen 23/05/2024
23/05 19:30
Dy djem kërcejnë për Megin – Ep. 173 Përputhen 23/05/2024
23/05 19:30
Murati i tregon vendi Erikës, debati në prapaskenë – Për’puthen Prapaskena
23/05 11:00
Për çfarë po diskutojnë Erika dhe Murati – Për’puthen Prapaskena
23/05 11:00
Erika debaton me Roelën për Muratin – Për’puthen Prapaskena
23/05 11:00
Vajzat puthin Muratin në prapaskenë – Për’puthen Prapaskena
23/05 11:00
Ky është takimi me i keq në historinë e Përputhen – Ep. 172 Përputhen 22/05/2024
22/05 19:31
Ofendime të rënda mes Erikës dhe Arbrit – Ep. 172 Përputhen 22/05/2024
22/05 19:30
Arbri shkruan poezi për Erikën, ajo s’do ta dëgjojë – Ep. 172 Përputhen 22/05/2024
22/05 19:30
Murati: Më pëlqen gjoksi i Roelës – Ep. 172 Përputhen 22/05/2024
22/05 19:30