Kiçja dhe personazhet e tjerë që po thyejnë rrjetin – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
23/05/2020 09:22

Çdo ditë në një transmetim live do të vinë ngjarje të aktualitet, fenomene histori njerëzore, por edhe ngjarje të bujshme, ku program do të thellohet në to për të sjellë ekskluzive protagonistët e tyre. Lidhje direkte nga e gjithë Shqipëria. Dinamika e jetës shqiptare do të jetë çdo ditë në ekranin e Top Channel. Autore: Olsa Muhameti Prezantues: Erjona Rusi & Flori Gjini

Margaret e “Për’puthen” përplaset me policinë – Shqipëria Live, 26 Maj 2020
27/05 09:21
Edicioni Informativ, 26 Maj 2020, Ora 15:00
27/05 09:21
Edicioni Informativ, 26 Maj 2020, Ora 12:00
27/05 09:21
Aventurierët – “Piknik në Farkë, ku i zbulojnë të gjitha!” – Ora e Tiranës
26/05 09:20
Edicioni Informativ, 25 Maj 2020, Ora 15:00
26/05 09:19
“Edi Rama na cave …. “Ismet Drishti shpërthen – Shqipëria Live, 25 Maj 2020
26/05 09:19
Antoneta vendos më në fund se çfarë do bëjë me djemtë në Përputhen “E Diell”, 24 Maj2020
25/05 10:25
Portokalli, 24 Maj 2020 – Çifti i lumtur ( Burri Hajdut )
25/05 10:24
Portokalli, 24 Maj 2020 – 2 Policat ( Pensioni i Kolës )
25/05 10:24
Edicioni Informativ, 23 Maj 2020, Ora 12:00
24/05 09:25
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
24/05 09:25
Një ditë me Dojnën | Donald dhe Romeo Veshaj | Pop Culture 3
24/05 09:25
Aventurierët – “Çfarë ndodh në Jalë, mbetet në Jalë’’ – Episodi 8, 22 Maj 2020
23/05 09:23
Edicioni Informativ, 22 Maj 2020, Ora 15:00
23/05 09:23
Kiçja dhe personazhet e tjerë që po thyejnë rrjetin – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
23/05 09:22
Wake Up/ Njomza dhe Rinori, ҫifti vloger që jetën reale e bëjnë në rrjetet sociale
22/05 09:10
Edicioni Informativ, 21 Maj 2020, Ora 15:00
22/05 09:10
Edicioni Informativ, 21 Maj 2020, Ora 12:00
22/05 09:10
Çani dhe Imami e kthejnë në personale, debat dhe akuza që nuk duhen humbur
21/05 09:01
Edicioni Informativ, 20 Maj 2020, Ora 15:00
21/05 09:01