Kamila i kërkon llogari ashpër Mateos, për çfarë? – Ep.13 Përputhen, 28/09/2022
28/09/2022 19:30

Sot është zhvilluar takimi i parë mes Edës dhe Mateos jashtë studios. Të dy konkurrentët që në fillim të emisionit kanë shprehur një pëlqim për njëri tjetrin dhe Mateo ka vendosur ta njohë më tepër. Më herët ai ka zgjedhur të bëjë dhe një takim me Kamilën, e cila nuk reagoi mirë ndaj Mateos dhe e shprehu hapur xhelozinë ndaj tij.

Donato dhe Irisi kërkojnë pauzë nga marrëdhënia e tyre – Ep.63 Përputhen 07/12/2022
07/12 19:30
Donato dhe Irisi përballen, shkaku Petro – Ep.63 Përputhen 07/12/2022
07/12 19:30
Irisi flirtoi me Petron, Donato sot i lënduar, i kërkon llogari – Ep.63 Përputhen 07/12/2022
07/12 19:30
Petro komplimenton Orsiolën, Irist i vjen inat – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:20
Lea i bërtet shumë keq Petros, të dy zënka në prapaskenë – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:20
Orsiola dhe Lea tallen keq me Irisin – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:19
Ilda ‘hot’ në prapaskenë, fustani që i ndezi të gjithë – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:19
Petro i kërkon falje Ildës ,për çfarë? – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:18
Mateo dhe Kamila ‘gërricen’ në prapaskena – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:18
Lea nuk pushon së qari, Irisi komenton mbi familjen e Leas – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:31
Remili dhe Eda tallen me Loridën – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Irisi ka një koment për motrën e Leas, ja çfarë i thotë – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Arjani godet keq sot Remilin… – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Mateo i refuzon kërcimin Leas, por çfarë ndodhi? – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Ilda rikthehet provokuese dhe qëllon Petron… – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Lea s’pushon së qari, nga surpriza që ndodhi në studio – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Lorida shpërthen ndaj takimit të Remilit dhe Edës – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Bora Zemani, çfarë nuk keni parë nga prapaskenat – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:19
Bora Zemani , nga grimi në studio – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:19
Ilda duke hyrë me çanta në duar në Top Channel – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:18