Kamera e fshehtë e Ninit në Velipojë-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08/2021 19:30

Programi "Pushime on Top" është guida e ditëve të nxehta të verës. Publiku që qëndron në shtëpi mund të këshillohet për destinacione të ndryshme, mundësi pushimi dhe argëtimi në Shqipëri, duke gërshetuar kulturën dhe traditën shqiptare. Autore: Ori Nebijaj Prezantojnë: Flori Gjini dhe Ori Nebijaj

Destinacionet më të mira, prapaskena, kamera e fshehtë, Fatjon Plaku – Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:51
Qeshni me lot me prapaskenat e javës së pestë-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:30
Momentet më pikantë të VIP-ave në Pushime on Top-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:30
Destinacionet Top të Florit-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:30
Destinacionet “Top” të Orit, Florit, Ninit dhe Sarës-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:30
Kamera e fshehtë e Ninit në Velipojë-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:30
Destinacionet Top të Ninit-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:30
Destinacionet Top të Orit-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:30
Fatjon Plaku gjithnjë në eksplorim të shtigjeve të reja-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:30
Destinacionet Top të Sarës-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:30
Prapaskena, kamera të fshehta dhe momentet pikante të VIP-ave-Pushime On Top, 14 gusht 2021
14/08 19:03
Flora Xhemani, Dj Sardi vs Dj Adam Reeves dhe Belina Budini-Pushime On Top, 13 gusht 2021
13/08 19:30
Dj Sardi & Dj Adam Reeves, zbulojnë sekretet e tyre-Pushime On Top, 13 gusht 2021
13/08 19:30
Flora Xhemani: Destinacionet që duhet të vizitoni këtë verë-Pushime On Top, 13 gusht 2021
13/08 19:30
Belina Budini: Udhëtoni në fantazi, librat që duhet të lexoni-Pushime On Top, 13 gusht 2021
13/08 19:30
“South Outdoor Festival” super artistë, sport, kulinari & shumë qejf në Borsh
13/08 14:57
“Kush vjen-vjen” gara me adrenalinë nga Schatzi Racing Team-Pushime On Top, 12 gusht 2021
12/08 19:30
Çfarë po ndodh me “Big Brother VIP”, gazetari i njohur tregon detajet-Pushime On Top, 12 gusht 2021
12/08 19:30
Theth, Gara off road, Konispol, SOF, “Climbing” tek Shpella e Piratëve-Pushime On Top, 12 gusht 2021
12/08 19:30
Thethi dhe muzeu i tij 330-vjeçar – Pushime On Top, 12 gusht 2021
12/08 19:30