Ka shumë miza, Anxhela acarohet me Loridën: Përse e pe Arbrin – Ep. 12 Përputhen 27/09/2022
27/09/2022 19:30

Në Përputhen duket se kanë filluar të shprehen hapur pëlqimet që kanë konkurrentët për njëri-tjetrin. Aj që bie në sy është se vajzat kanë filluar të tregohen protektive ndaj djemve duke qenë se e kanë ata të drejtën për të zgjedhur në takim vajzat.

Donato dhe Irisi kërkojnë pauzë nga marrëdhënia e tyre – Ep.63 Përputhen 07/12/2022
07/12 19:30
Donato dhe Irisi përballen, shkaku Petro – Ep.63 Përputhen 07/12/2022
07/12 19:30
Irisi flirtoi me Petron, Donato sot i lënduar, i kërkon llogari – Ep.63 Përputhen 07/12/2022
07/12 19:30
Petro komplimenton Orsiolën, Irist i vjen inat – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:20
Lea i bërtet shumë keq Petros, të dy zënka në prapaskenë – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:20
Orsiola dhe Lea tallen keq me Irisin – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:19
Ilda ‘hot’ në prapaskenë, fustani që i ndezi të gjithë – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:19
Petro i kërkon falje Ildës ,për çfarë? – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:18
Mateo dhe Kamila ‘gërricen’ në prapaskena – Për’puthen Prapaskena
07/12 11:18
Lea nuk pushon së qari, Irisi komenton mbi familjen e Leas – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:31
Remili dhe Eda tallen me Loridën – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Irisi ka një koment për motrën e Leas, ja çfarë i thotë – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Arjani godet keq sot Remilin… – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Mateo i refuzon kërcimin Leas, por çfarë ndodhi? – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Ilda rikthehet provokuese dhe qëllon Petron… – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Lea s’pushon së qari, nga surpriza që ndodhi në studio – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Lorida shpërthen ndaj takimit të Remilit dhe Edës – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Bora Zemani, çfarë nuk keni parë nga prapaskenat – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:19
Bora Zemani , nga grimi në studio – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:19
Ilda duke hyrë me çanta në duar në Top Channel – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:18