Jeta e re që lind/ Çfarë ndodh në maternitetin e Tiranës
23/03/2020 22:25

Në ditë kur lajmi kryesor është coronavirusi dhe numri i të prekurve e të ndarëve nga jeta, vendosëm të kthejmë faqe. Të flasim për besimin dhe shpresën, ndaj ndodhemi në maternitetin Mbreteresha Geraldinë, vendin ku çel jeta.