Java e Izraelit në Tiranë solli drejtues të sukseshëm të start up – “Ora e Tiranës” / Top News
06/07/2022 21:00

"Ora e Tiranës",transmetohet çdo të mërkurë në Top News dhe do të pasqyrojë zonat më atraktive të Tiranës, historitë e suksesit, reportazhe nga e përditshmja e jetës urbane, koncerte, aktivitete dhe turizmin në kryeqytet. Emisioni moderohet nga Xhani Shqerra.

Te huajt qe duan te jetojne perfundimisht ne Tirane – “Ora e Tiranës” / Top News
31/08 21:00
Te huajt që zgjodhen Tiranën – “Ora e Tiranës” / Top News
31/08 21:00
Pershtypjet e para te te huajve kur vijne ne Tirane – “Ora e Tiranës” / Top News
31/08 21:00
Të udhëtosh me biçikletë në Tiranë – “Ora e Tiranës” / Top News
24/08 21:00
Çfarë i mungon jetës së natës në Tiranë – “Ora e Tiranës” / Top News
24/08 21:00
Biçikletat në kryeqytet – “Ora e Tiranës” / Top News
24/08 21:00
Të huajt preferojnë Dajtin – “Ora e Tiranës” / Top News
17/08 21:00
Dajti, shumë vende argëtimi për cdo moshë – “Ora e Tiranës” / Top News
17/08 21:00
Një fundjavë në Dajt – “Ora e Tiranës” / Top News
17/08 21:00
Sa shpenzohet mesatarisht në verë – “Ora e Tiranës” / Top News
27/07 21:00
A shpenzojnë shqiptarët më shumë gjatë veres? – “Ora e Tiranës” / Top News
27/07 21:00
Spitali Villa Maria – “Ora e Tiranës” / Top News
27/07 21:00
Eno Peci sjell atmosferën e Vjenës në kryeqytet – “Ora e Tiranës” / Top News
20/07 21:00
Eno Peci : Çdo zhaner kërcimi ka vecantinë e tij – “Ora e Tiranës” / Top News
20/07 21:00
Valsi që bëri bashkë cdo grupmoshë në sheshin Skëndërbej – “Ora e Tiranës” / Top News
20/07 21:00
Ia vlen të shpenzosh në Shqipëri – “Ora e Tiranës” / Top News
13/07 21:00
Guida turistike e grupit Polak – “Ora e Tiranës” / Top News
13/07 21:00
Turistët Polakë të magjepsur nga Tirana – “Ora e Tiranës” / Top News
13/07 21:00
Java e Izraelit në Tiranë solli drejtues të sukseshëm të start up – “Ora e Tiranës” / Top News
06/07 21:00
Youth Power, projekti me fokus rininë – “Ora e Tiranës” / Top News
06/07 21:00