Ja si të masni vetë kaloritë e ushqimeve që hani. Ndiqni këto këshilla! – Hipokrati
15/06/2024 16:40

Dembelizmi I metabolizmit, si të masni vetë në shtëpi kaloritë e ushqimeve që hani. Këshilla nga nutricionistja Hyrida Basha.

Helmimet e verës & Problemet e koagulimit të gjakut dhe Rëndësia e ujit – Hipokrati 20 Korrik 2024
20/07 16:41
Ulje e presionit të gjakut? Pse është e rëndësishme të konsumoni sa më shumë ujë! – Hipokrati
20/07 16:40
Intoksikimi nga alkooli në stinën e verës… Kujdes nga sasia që konsumoni – Hipokrati
20/07 16:40
Kujdes nga këto lloj helmimesh, mund të jenë fatale! Flet toksikolgu! – Hipokrati
20/07 16:40
Tromboza e enëve të gjakut… Rritet numri i të rinjëve të prekur – Hipokrati
20/07 16:40
Helmimi nga gjarpri? Ja çfarë mund të bëni në kushte shtëpie! – Hipokrati
20/07 16:40
Sëmundjet e gjakut, kujdes nga këto simptomat! – Hipokrati
20/07 16:40
Terapia hormonale& Dhimbjet e shpinës dhe Probiotikët e Prebiotikët – Hipokrati – 13 Korrik 2024
13/07 16:41
Menopauza, shenjat që nuk duhet të neglizhoni! – Hipokrati
13/07 16:40
Probiotikët dhe roli i tyre në parandalimin e këtyre sëmundjeve! – Hipokrati
13/07 16:40
Dhimbjet e shpinës, urgjent tek fizioterapisti! – Hipokrati
13/07 16:40
Terapia hormonale, çfarë duhet të dinë gratë! – Hipokrati
13/07 16:40
Hernia Diskale, këto ushtrime do bëjnë mrekulli! – Hipokrati
13/07 16:40
Problemet e gurëve në veshka& Laparaskopia dhe Oferta në Lavender Clinic – Hipokrati 6 Korrik 2024
06/07 16:41
Stina e verës, sa ujë duhet të konsumoni? Gabimi që bëni më shpesh! – Hipokrati
06/07 16:40
Avantazhet dhe disavantazhet e laparoskopisë! Ja cilat sëmundje mund të zbulojë – Hipokrati
06/07 16:40
Si ndikon stina e verës tek veshkat! Këto simptoma tregojnë që … – Hipokrati
06/07 16:40
Kur rekomandohet të bëhët laparoskopia, flet mjeku Bledar Kola – Hipokrati
06/07 16:40
Lamtumirë celulitit dhe problemeve me fytyrën! Këto trajtime bëjnë mrekulli – Hipokrati
06/07 16:40
Trajtimi i kolitit & Barriera e lëkurës dhe drograt tek adoleshentët – Hipokrati – 29 Qershor 2024
29/06 16:41