Ismail Qemali I përulur para Flamurit – Nostalgji
29/11/2021 15:30

Aktori Fatos Sela në rolin e Ismail Qemalit në dokumentari artistik “Vlorajt e Flamurit” me autore Klodiana Kapo, me konsulencën e historianit Paskal Milo, postproduksion Denada Sadiku dhe kërkimet arkivore Erena Haska. Një dokumentar kushtuar burrit që bëri të mundur Shqipërinë e pavarur nga Perandoria turke. Ky dokumentar është pjesë e ciklit të dokumentarëve të prodhuar nga Top Channel, në kuadër të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Transmetuar për herë të parë më 28 Nëntor 2012.