Irisi “tërbon” çunat, temë dhoma e zhveshjes – Për’puthen prapaskena
06/02/2023 12:04

Irisi një nga vajzat më çapkëne tërbon të gjithë çunat. Ajo zbret menjëherë tek dhomat e zhveshjes. Vendos muzikë në telefonin e saj dhe ndez atmosferën sikur mos të ishin lodhur fare. Ata i bashkohen të gjithë duke kërcyer e kënaqur.

Pas përplasjes fizike me Brikin, Gisela humbet sërish kontrollin! – Ep.146 Përputhen 29/03/2023
29/03 19:31
Qepe, qepe…! Gisela ka një shpërthim emocional! – Ep.146 Përputhen 29/03/2023
29/03 19:30
Ky djalë nuk di të “gjuajë” vajza! Për kë bëhet fjalë? – Ep.146 Përputhen 29/03/2023
29/03 19:30
Gisela i bërtet shumë keq Nedës, po për çfarë? – Ep.146 Përputhen 29/03/2023
29/03 19:30
Pasi kaluan në konfront fizik, përballen Gisela me Brikin – Ep.146 Përputhen 29/03/2023
29/03 19:30
Irisit i derdhet kafja, Remili ka një koment – Për’puthen prapaskena
29/03 10:34
Artjoni provokon Giselën në dhomën e zhveshjes – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Pas sherreve, Arbri takohet me Giselën – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Ilda shfaqet në prapaskenë, ja sa ka ndryshuar – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Sali del i acaruar pas zënkës me Nedën – Për’puthen prapaskena
29/03 10:32
Livia tregon djegien në këmbë, çfarë ka ndodhur?- Për’puthen prapaskena
29/03 10:32
Irisi i shkon Saliut në shtëpi! Përkëdhelje,flirtime e puthje mes dyshes-Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:31
“Irisi do një burrë me lekë”, Livia do të marrë hak tek Saliu – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Irisi bën prapësira në banjon e shtëpisë së Saliut – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Saliu akuzoi Livian, Irisi i jep të drejtë Saliut – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Saliu i kthehet keq Nedës, cila është arsyeja? – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Irisi flet për Lean, mikeshën e ngushtë që u nda për Petron – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Ina surprizë për Viktorin, sa romantike – Për’puthen prapaskena
28/03 12:06
Sali dhe Livia sqarohen në prapaskenë – Për’puthen prapaskena
28/03 12:06
Gisela ulet në gjunjë dhe i lidh këpucët Artjonit – Për’puthen prapaskena
28/03 12:05