Ilir Shaqiri pedagog në shkollën “PolePosition” – Nostalgji
09/11/2021 20:30

Emisioni “Pole Position” transmetuar në vitin 2002, një nga emisione e para rinore në televizionin Top Channel, me autor Bojken Lako dhe Aldon Lipe. “PolePosition” konceptuar si një shkollë ku të rinjtë me talente në kërcim dhe aktrim trajnohen për të zhvilluar pasionin e tyre në këto zhanera. Kjo është shkolla ku u zbulua dhe talenti I Bes Kallakut në aktrim