Historia e vërtetë e Idriz Seferit… – Gjurmë Shqiptare
09/06/2024 09:04

Ne vitin 1910 ai drejtoi nje nder betejat me mitike te asaj kohe… Betejen e Kaçanikut. Kush ishte Idriz Seferi dhe cila eshte historia e tij? Te dhena e dokumenta!