Hipokrati – “Udhëtimi” i bebes për të ardhur në jetë – 17 Tetor 2020
17/10/2020 19:30

9 muaj në mitër, një vëzhgim i mrekullueshëm i zhvillimit fetal nëpërmjet ultratingujve.

Hipokrati – Osteoporoza – Dëmtimet e shumta të saj – Emision i plotë – 24 Tetor 2020
24/10 19:31
Hipokrati – Osteoporoza – Mjeku specialist: sa rrezikojmë? 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – A dimë të diagnostikohemi? 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Egzaminim specifik me aparaturen “DEXA” – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Këshillat për Kancerin e Gjirit – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Ushqimet me Omega 3 – Diola Dosti – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Shenjat klinike të saj – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Mundesimi i Vizites tek Mjeku – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Shoqërimi me sëmundje të tjera – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Sa ndihmon fizioterapia – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – “Shtatzëni e Shëndetshme – Fëmijë të shëndetshëm” – Emision i plotë – 17 Tetor 2020
17/10 19:31
Hipokrati – Shtatzëni e shëndetshme! Ushqimet me Omega 3 – 17 Tetor 2020
17/10 19:30
Hipokrati – Rregullat e arta të shtatzënisë – 17 Tetor 2020
17/10 19:30
Hipokrati – “Udhëtimi” i bebes për të ardhur në jetë – 17 Tetor 2020
17/10 19:30
Hipokrati – Gratë shtatzëna. Ushtrimet fizike që duhet të kryejnë – 17 Tetor 2020
17/10 19:30
Hipokrati – Efekti i “Biorela Choco Prenatal” gjatë shtatzënise time – 17 Tetor 2020
17/10 19:30
Hipokrati – Covid- 19 dhe gratë shtatzëna. Sa rrezikojnë?- 17 Tetor 2020
17/10 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Përgjigjet për Kancerin e Gjirit – 17 Tetor 2020
17/10 19:30
Hipokrati – Emocionet e një shtatzënie – 17 Tetor 2020
17/10 19:30
Hipokrati – “Biorela Choco Prenatal” dhe avantazhet e saj – 17 Tetor 2020
17/10 19:30