Hipokrati – Siguria Ushqimore në Shqipëri – Emision i plotë – 04 Korrik 2020
04/07/2020 19:31

Ne emisionin e sotem do te trajtojme nje argument mjaft te rendesishem dhe jetik per te gjithe ne: siguria ushqimore, sa te sigurt jemi ne per ate qe hame dhe pime. Siguria ushqimore eshte nje ceshtje jetike dhe prioritare per shendetin tone. Sa te sigurt ndihemi per produktet qe konsumojme dhe per me teper kur duhet ta konsiderojme te sigurt nje ushqim? Cfare parametrash duhet te plotesoje ai dhe a kryhen analizat e duhura laboratorike per parametrat kimike dhe biologjike te produkteve ne tregun shqiptar. Te ftuar ne studio me Erjona Rusi, drejtori I pergjithshem I AKU Robert Lili, dhe kimist Sokol Abazi. Kjo puntate vjen me nje game te gjere komentesh dhe rubrikash ne terren nga gazetarja Leda Hysa; zeri qytetar, cfare thone prodhuesit, a jane te sigurta akulloret qe konsumojme, po produktet e vendit? Sa respektohet etiketa ushqimore dhe cilat jane kompanite qe garantojne sigurine ushqimore

Hipokrati: Covid-19 dhe Sëmundjet e Enëve të Gjakut – Emision i plotë – 25 Korrik 2020
25/07 18:31
Hipokrati: Efekti magjik i Fastum Gel – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Tendinitet – Kush rrezikon të dëmtohen – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Cilat janë organet që preken? – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Kur fillon Sezoni i Ri? – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Pse ndodh mpiksja e gjakut – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Tendinitet – Çfarë janë dhe pse shkaktohen – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Mjeku i enëve të gjakut – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid -19! Çfarë po na ndodh? – Emision i plotë – 18 Korrik 2020
18/07 21:15
Hipokrati! Tharja e organizmit dhe Produkti ORS për parandalimin e tij – 18.07.2020
18/07 19:06
Hipokrati: Tharja e organizmit – Këshillat e mjekut specialist – 18 Korrik 2020
18/07 19:06
Hipokrati: Covid -19! Testimet serologjike drejt laboratorëve privatë? – 18 Korrik 2020
18/07 18:57
Hipokrati: Covid-19! Dr. Pipero – Nuk na shqetëson shpërthimi i rasteve – 18 Korrik 2020
18/07 18:57
Hipokrati: Covid -19! Po vjen vaksina! – 18 Korrik 2020
18/07 18:48
Hipokrati: Covid-19! Situata në Ballkan dhe Shqipëri – 18 Korrik 2020
18/07 17:58
Hipokrati – Covid -19 – Çfarë faze po përjetojmë – Emision i plotë – 11 Korrik 2020
11/07 19:31
Hipokrati – Varicet dhe shkaqet e formimit të tyre – 11 Korrik 2020
11/07 19:30
Hipokrati – Covid -19 – Recetë shtëpie për lehtësimin e simptomave – 11 Korrik 2020
11/07 19:30
Hipokrati – Lioton gel për trajtimin e variçeve – 11 Korrik 2020
11/07 19:30
Hipokrati – Covid -19 – Pse u rritën rastet në Shqipëri – 11 Korrik 2020
11/07 19:30