Hipokrati – Si mund të konceptohen fëmijë të shëndetshëm – 17 Tetor 2020
17/10/2020 19:30

Në studion e “Hipokratit” dr. Mimoza Keta, mjeke obstetre gjinekologe, tregon me hollësi të gjithë kujdesin dhe vëmendjen që duhet t’i kushtohet një shtatzënie për të pasur një shtatzëni të shëndetshme.

Hipokrati – Shëndeti Mendor – Të famshëm që rrëfyen depresionin e tyre – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor: Sa ndikoi Pandemia në shtimin Depresionit – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Dr. Helidon Nina për Kancerin e Gjirit – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Dr. Neli Demi për Sëmundjet e Shëndetit Mendor – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Paragjykimi tek Shqiptarët për të sëmurët e Shëndetit Mendor – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor – Rëndësia e ambientit familjar – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor dhe Covid- 19 sipas dr. Neli Demi – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Ushqimet dhe Meditimi kundër Depresionit – Diola Dosti – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor – Çfarë mendon dr. Neli Demi për Internetin – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor në Shqipëri para dhe pas komunizmit – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor – Mesazh i UNICEF – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor: Po mjekut! Jo Internetit! – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor tek fëmijët dhe adoleshentët – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Dëmtimet e shumta të saj – Emision i plotë – 24 Tetor 2020
24/10 19:31
Hipokrati – Osteoporoza – Mjeku specialist: sa rrezikojmë? 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – A dimë të diagnostikohemi? 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Egzaminim specifik me aparaturen “DEXA” – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Këshillat për Kancerin e Gjirit – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Ushqimet me Omega 3 – Diola Dosti – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Shenjat klinike të saj – 24 Tetor 2020
24/10 19:30