Hipokrati – Sëmundjet e prostatës dhe ato seksuale tek meshkujt – Emision i plotë – 21 Nëntor 2020
21/11/2020 19:31

Sot në emisionin “Hipokrati” do të trajtohen sëmundjet e aparatit riprodhues mashkullor. I ftuar në studio, mjeku androlog, dr. Evin Dani shpjegon të gjitha problemet që prekin prostatën, si dhe ato sëmundje që nëse ngelen të patrajtuara çojnë në probleme serioze për jetën. Doktori do te shpjegoje se cfarë është analiza e spermogramës dhe pse është e rëndësishme për t`u kryer nga çdo mashkull. Nuk mungojnë rubrikat e përjavshme “Lifestyle medicine” me Diola Dosti dhe “Këndi i Doktorit”, por jo vetëm.

Hipokrati – Sëmundjet e prostatës dhe ato seksuale tek meshkujt – Emision i plotë – 21 Nëntor 2020
21/11 19:31
Hipokrati – Prostata dhe ushqimet që ndihmojnë në shëndetin e saj – Diola Dosti – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sperma – Sëmundjet që çrregullojnë derdhjen e saj – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Ndryshimi i spermës dhe problematikat – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Kanceri i Prostatës- Dëshmia e aktorit të Hollywood Ben Stiller – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Prostamax – Ilaçi magjik për Prostatën – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sëmundjet seksuale tek meshkujt – Diagnostikimi i tyre – 21 Nëntor 202
21/11 19:30
Hipokrati – Prostata – Si dallohen shenjat e para – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sperma- Shkaktarët që dëmtojnë prodhimin e saj – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Aorta e barkut – Zgjerimi i saj – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Spermograma – Vizitë tek mjeku Androlog – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – A njihet nga meshkujt shqiptarë mjeku Androlog? – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sperma – Faktorët që ndikojnë në cilësinë e saj – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati -Klinika Gjermane e Syrit dhe Teknikat Moderne Mjekësore -Emisioni i plotë-14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Sa dëmtohet shikimi tek Fëmijët dhe Adoleshentët nga teknologjia – 14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Bllokimi i enëve të gjakut në qafë – 14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Operacion i rrallë në sy: Ndiqeni! Klinika Gjermane e Syrit – 14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Sëmundjet që dëmtojnë shikimin – 14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Klinika Gjermane e Syrit: Vizita tek Okulisti! 14 Nëntor 2020
14/11 19:30
Hipokrati – Ushqimet dhe Ushtrimet për shëndetin e Syrit – Diola Dosti – 14 Nëntor 2020
14/11 19:30