Hipokrati – Rënia e flokëve – Si ndikojnë hormonet? 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00

Floket konsiderohen nje pjese e rendesishme e identitetit te nje personi. Pasja e flokeve te bollshem dhe te shendetshem ndikon ne menyre instiktive ne permiresimin e humorit te nje individi, rrit vetebesimin e tij ne maredheniet me te tjeret, shton terheqjen seksuale, rinine dhe energjine e brendshme. Por ne rastin e kundert, renia dhe mungesa e tyre, sidomos ne moshat e reja dhe kryesisht ne seksin mashkull, shkakton stres psikologjik, gjendje te lehte depressive dhe qe shpesh shoqerohet me ndjenjen e veteizolimit. Ne momentin e rrallimit e te renies se flokeve keta persona mendojne se duken me te vjeter ne moshe dhe me pak terheqes per te tjeret. Le te shohim pse ndodh renia e flokeve ne moshen e re dhe si mund te parandalohet apo trajtohet ky fenomen?

Hipokrati – Dieta ushqimore sipas grupeve të gjakut – Emision i plotë – 27 Qershor 2020
27/06 19:31
Hipokrati – Produktet pa gluten dhe laktozë në supermarket – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Covid 19 – Rritja e imunitetit sipas Dr. Mozz-it – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta Ushqimore – Ushqimet sipas grupeve të gjakut – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas grupeve të gjakut – A e njohin shqiptarët – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas mjekut të famshëm italian – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Covid 19 dhe grupet e gjakut – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Gurët në veshka – Si formohen – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Ushqimet sipas grupeve të gjakut nga Diola Dosti – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dr. Myftar Barbullushi – Trajtimi i gurëve në veshka – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Gurët në veshka – Produkti Sterolyt – 27 Qershor 2020
27/06 17:29
Hipokrati – Kontraceptivët – Gjithçka duhet të dimë – Emision i plotë – 20 Qershor 2020
20/06 19:31
Hipokrati – Parandalimi i një shtatëzanie në mënyrë natyrale – Diola Dosti – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Historiku i pilulës – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – A i njohin femrat në Shqipëri – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontracepsioni – Pse është ende tabu? – Zhaklin Lekatari – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët oralë – A janë të dëmshëm – Dr. Mimoza Keta – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Eksperienca ime me pilulën Kontraceptive – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Cili është më i sigurt – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët oralë – Çfarë janë – 20 Qershor 2020
20/06 19:30