Hipokrati – Prostata dhe ushqimet që ndihmojnë në shëndetin e saj – Diola Dosti – 21 Nëntor 2020
21/11/2020 19:30

Diola Dosti, me rubrikën e saj “Lifestyle Medicine” sjell këtë javë ushqimet e rekomanduara për sëmundjen e Prostatës dhe tregon rolin e farave të kungullit dhe sodës së bukës, efekti pozitiv i tyre kundrejt kësaj sëmundjeje

Hipokrati-Flokët: Parandalimi i rënies dhe stimulimi i daljes së tyre!-Emision i plotë-28 Nëntor2020
28/11 19:31
Hipokrati – Depilimi me Lazer – Po apo Jo? – 28 Nëntor 2020
28/11 19:30
Hipokrati – Këndi i doktorit – Rreziku i zgjerimit të venave tek gjymtyrët e poshtme- 28 Nëntor 2020
28/11 19:30
Hipokrati – Rënia e flokëve – Meshkujt shqiptarë reagojnë në rrjetet sociale – 28 Nëntor 2020
28/11 19:30
Hipokrati – Mezoterapia me “Cellenis PRP” në klinikën “Prima Derm” – 28 Nëntor 2020
28/11 19:30
Hipokrati-Rënia e flokëve-Seancë me metodën “Cellenis PRP” në klinikën “Prima Derm”-28 Nëntor 2020
28/11 19:30
Hipokrati-Flokët tek meshkujt: Vaji i Ullirit dhe Aloe Vera kundër rënies-Diola Dosti-28 Nëntor 2020
28/11 19:30
Hipokrati – Rënia e flokëve – Metoda PRP! Aplikimi i saj! – 28 Nëntor 2020
28/11 19:30
Hipokrati – Trajtimet Dermoestetike dhe të rejat e fundit në klinikën “Prima Derm” – 28 Nëntor 2020
28/11 19:30
Hipokrati – Rënia e flokëve – Trajtimi me teknikën “Cellenis PRP” – Shpjegimet – 28 Nëntor 2020
28/11 19:30
Hipokrati – Lifting i fytyrës me fijet “PDO” – Klinika “Prima Derm” – 28 Nëntor 2020
28/11 19:30
Hipokrati – Sëmundjet e prostatës dhe ato seksuale tek meshkujt – Emision i plotë – 21 Nëntor 2020
21/11 19:31
Hipokrati – Prostata dhe ushqimet që ndihmojnë në shëndetin e saj – Diola Dosti – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sperma – Sëmundjet që çrregullojnë derdhjen e saj – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Ndryshimi i spermës dhe problematikat – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Kanceri i Prostatës- Dëshmia e aktorit të Hollywood Ben Stiller – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Prostamax – Ilaçi magjik për Prostatën – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sëmundjet seksuale tek meshkujt – Diagnostikimi i tyre – 21 Nëntor 202
21/11 19:30
Hipokrati – Prostata – Si dallohen shenjat e para – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30
Hipokrati – Sperma- Shkaktarët që dëmtojnë prodhimin e saj – 21 Nëntor 2020
21/11 19:30