Hipokrati – Lioton gel për trajtimin e variçeve – 11 Korrik 2020
11/07/2020 19:30

Lioton Gel, eshte xhel me permbajtje shume te lartë heparine per perdorim lokal. Perdoret per trajtimin e semundjeve te venave siperfaqsore si per shembull: -variçet apo nderlikimet e tyre - flebotromboza ose ndryshe bllokimet e venave shkaktuar nga mpiksja e gjakut - tromboflebit ose ndryshe inflamacion i shkaktuar nga bllokimi i eneve te gjakut - ulçerat varikoze përdoret ne rastet e hematomave lokale (nxirje/mavijosje në lëkurë nga goditje ose nga vendosja e vigonit në venën e krahut) perdoret mbas ndërhyrjeve kirurgjikale që bëhen per trajtimin e variçeve apo problemeve të enëve të gjakut perdoret në rastet: - e traumave, terheqjeve muskulare shkaktuar nga aktivitete sportive, - dëmtime të tendineve dhe / ose ligamenteve - ndrydhje, shembje etj perdoret ne rastet e edemës lokale ose ndryshe enjtje/fryrje e cila ndodh zakonisht tek artikulacioni i poshtëm i këmbës. Lioton gel eshte produkti efikas per ti dhene zgjidhje perfundimtare problemit tuaj

Hipokrati: Covid-19 dhe Sëmundjet e Enëve të Gjakut – Emision i plotë – 25 Korrik 2020
25/07 18:31
Hipokrati: Efekti magjik i Fastum Gel – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Tendinitet – Kush rrezikon të dëmtohen – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Cilat janë organet që preken? – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Kur fillon Sezoni i Ri? – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Pse ndodh mpiksja e gjakut – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Tendinitet – Çfarë janë dhe pse shkaktohen – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Mjeku i enëve të gjakut – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid -19! Çfarë po na ndodh? – Emision i plotë – 18 Korrik 2020
18/07 21:15
Hipokrati! Tharja e organizmit dhe Produkti ORS për parandalimin e tij – 18.07.2020
18/07 19:06
Hipokrati: Tharja e organizmit – Këshillat e mjekut specialist – 18 Korrik 2020
18/07 19:06
Hipokrati: Covid -19! Testimet serologjike drejt laboratorëve privatë? – 18 Korrik 2020
18/07 18:57
Hipokrati: Covid-19! Dr. Pipero – Nuk na shqetëson shpërthimi i rasteve – 18 Korrik 2020
18/07 18:57
Hipokrati: Covid -19! Po vjen vaksina! – 18 Korrik 2020
18/07 18:48
Hipokrati: Covid-19! Situata në Ballkan dhe Shqipëri – 18 Korrik 2020
18/07 17:58
Hipokrati – Covid -19 – Çfarë faze po përjetojmë – Emision i plotë – 11 Korrik 2020
11/07 19:31
Hipokrati – Varicet dhe shkaqet e formimit të tyre – 11 Korrik 2020
11/07 19:30
Hipokrati – Covid -19 – Recetë shtëpie për lehtësimin e simptomave – 11 Korrik 2020
11/07 19:30
Hipokrati – Lioton gel për trajtimin e variçeve – 11 Korrik 2020
11/07 19:30
Hipokrati – Covid -19 – Pse u rritën rastet në Shqipëri – 11 Korrik 2020
11/07 19:30