Hipokrati – Kontraceptivët – Gjithçka duhet të dimë – Emision i plotë – 20 Qershor 2020
20/06/2020 19:31

Në emisionin e sotëm I kushtojmë një rëndësi të vecantë metodave kontraceptive. Për tu ofruar një panormaë dhe informacion më të gjerë, të ftuar në studio specialist përtë përshkruar metodat e duhura dhe për tiu përgjigjur gjithë pikpëytjeve të interesit publik. Gazetarja Leda Hysa pyet kalimtarët, a është tabu të flasësh për kontraceptivët në Shqipëri? Cfarë thotë blogerja Zhaklin Lekatari, në studio me Erjona Rusi. Në gamën e gjerë kemi sic do javë Diola Dostin me rubrikën e saj Lifestyle medicine. Si janë krijuar metodat kontraceptive? Cfarë thonë blogeret nëpër botë? Cilat janë më të duhura? Insertet e shumëllojme ju japin përgjigjet që kerkoni Në pjesën e dytë të programit trajtojmë sëmundjet e prostatës. I ftuar në studio për këtë argument dr. Bilbil Hoxha Prostamax, suplementi inovait për kujdesin maksimal ndaj funksionit të gjendrës së prostatës.

Hipokrati: Covid-19 dhe Sëmundjet e Enëve të Gjakut – Emision i plotë – 25 Korrik 2020
25/07 18:31
Hipokrati: Efekti magjik i Fastum Gel – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Tendinitet – Kush rrezikon të dëmtohen – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Cilat janë organet që preken? – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Kur fillon Sezoni i Ri? – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Pse ndodh mpiksja e gjakut – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Tendinitet – Çfarë janë dhe pse shkaktohen – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid-19 – Mjeku i enëve të gjakut – 25 Korrik 2020
25/07 18:30
Hipokrati: Covid -19! Çfarë po na ndodh? – Emision i plotë – 18 Korrik 2020
18/07 21:15
Hipokrati! Tharja e organizmit dhe Produkti ORS për parandalimin e tij – 18.07.2020
18/07 19:06
Hipokrati: Tharja e organizmit – Këshillat e mjekut specialist – 18 Korrik 2020
18/07 19:06
Hipokrati: Covid -19! Testimet serologjike drejt laboratorëve privatë? – 18 Korrik 2020
18/07 18:57
Hipokrati: Covid-19! Dr. Pipero – Nuk na shqetëson shpërthimi i rasteve – 18 Korrik 2020
18/07 18:57
Hipokrati: Covid -19! Po vjen vaksina! – 18 Korrik 2020
18/07 18:48
Hipokrati: Covid-19! Situata në Ballkan dhe Shqipëri – 18 Korrik 2020
18/07 17:58
Hipokrati – Covid -19 – Çfarë faze po përjetojmë – Emision i plotë – 11 Korrik 2020
11/07 19:31
Hipokrati – Varicet dhe shkaqet e formimit të tyre – 11 Korrik 2020
11/07 19:30
Hipokrati – Covid -19 – Recetë shtëpie për lehtësimin e simptomave – 11 Korrik 2020
11/07 19:30
Hipokrati – Lioton gel për trajtimin e variçeve – 11 Korrik 2020
11/07 19:30
Hipokrati – Covid -19 – Pse u rritën rastet në Shqipëri – 11 Korrik 2020
11/07 19:30