Hipokrati – Këto janë qytetet që dhurojnë më tepër gjak në vendin tonë!
21/01/2023 17:00

Dhurimi i gjakut. Si ka nisur ky vit sa i përket dhurimit dhe sasisë së gjakut në bankë. Si ndryshon numri i vullnetarëve përgjatë ditëve kemi të bëjmë me rritje apo ulje të numrit të personave që dhurojnë?

Hipokrati – Aciditeti i stomakut & Anemia, simptomat dhe Njollat e errëta të lëkurës 25 Mars 2023
25/03 17:01
Hipokrati- Ja pse duhet të bëni analizën e anemisë pas moshës 40 vjeç
25/03 17:00
Hipokrati- Vuani nga anemia? Mos hani kurrë këto ushqime!
25/03 17:00
Hipokrati – Vitaminat B12 dhe Acidi Folik, doza që duhet të merrni kur jeni anemikë!
25/03 17:00
Hipokrati- Kequshqyerja/ Këshillat për nënat me fëmijë të vegjël!
25/03 17:00
Hipokrati – Si të hiqni njollat kafe dhe shenjat në fytyrë, flet dermatologia
25/03 17:00
Hipokrati – Kujdes! Pasojat e moskurimit të refluksit, si ta diagnostikojmë
25/03 17:00
Hipokrati- Anemia gjatë shtatzënisë, ja çfarë duhet të bëni për të mbrojtur bebin
25/03 17:00
Hipokrati- Femrat&Meshkujt, kush rrezikon më tepër nga anemia?
25/03 17:00
Hipokrati – Refluksi i stomakut/ Çfarë ndodh nëse hani në mesnatë?
25/03 17:00
Hipokrati- Keni njolla të errëta në lëkurë? Përse shfaqen dhe sa ndikojnë në plakjen e fytyrës
25/03 17:00
Hipokrati – Si ta kuroni refluksin e stomakut! Këto tri pije shkatërrojnë thartirën në stomak
25/03 17:00
Hipokrati- Trajtimet e reja për kancerin, Tiroidja & Varësia nga droga 18 Mars 2023
18/03 17:01
Hipokrati- Terapia e re, imunologjia që shëron kancerin!
18/03 17:00
Hipokrati- Terapia më e re kundër kancerit, imunoterapia a ka efekte anësore?
18/03 17:00
Hipokrati- Ndërhyrjet kirurgjikale në tiroide, mjekja: Duhet të bëhën vetëm në këto raste
18/03 17:00
Hipokrati – Vuani nga kanceri, ushqimet që duhet të konsumoni!
18/03 17:00
Hipokrati – Pse është e rëndësishme matja e hormonit të tiroides para shtatzënisë (Arsyet)
18/03 17:00
Hipokrati – Alarmante/ Të pish një koli me pije energjike në ditë? Doktoresha shpjegon rastin!
18/03 17:00
Hipokrati- Mjekja rrëfen historinë, “pacientja më kancer u shërua falë imunoterapisë”
18/03 17:00