Hipokrati – Ja pse kockat “vuajnë” ne Verë! Shmangini! 14 Maj 2022
14/05/2022 17:45

Ekziston nje mendim i perbashket midis mjekeve reumatologe, qe kushtet e ndryshme klimaterike nuk jane faktore nxites te disa patologjive reumatizmale si Artriti: me pak fjale moti nuk shkakton perkeqesimin e semundjeve reumatizmale ne pergjithesi dhe te Artritit ne vecanti. Por disa faktore te vecante atmosferike si per shembull lageshtia, ndikon ne menyre te padiskutueshme ne simptomat dhe ne ecurine klinike te ketyre semundjeve. Ne keto raste dhimbjet e kyceve perkeqesohen me rritjen e lageshtise per shkak te rritjes se ngerceve te muskujve qe rrethojne kycet. Nga ana tjeter ndryshimi i presionit atmosferik gjate stines se Veres, modifikon presionin tek artikulacionet dhe nyjet e buta, dhe ky shtim presioni shkakton dhimbjen tipike te veres, ne kushtet e rritjes se lageshtise

Hipokrati – Stina e Verës “ndez” dhimbjet e Kyçeve! Emision i plotë – 14 Maj 2022
14/05 17:46
Hipokrati – Si mund ta gjejmë dhe porosisim produktin magjik..14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Befasuese! Ky produkt shqiptar në farmacitë italiane..14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Vrapuesja që fitoi betejën me Reumatizmën! – 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Ja pse kockat “vuajnë” ne Verë! Shmangini! 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Mësoni të vërtetën: Plazhi, Vera dhe kockat.. – 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Ky produkt ju shpëton nga dhimbjet e… 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Me këto ushqime shpëtoni kyçet dhe kockat! 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – E besoni që në Verë ndodh kjo me kockat..? 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Do keni vuajtje nga kockat në jetën tuaj? Trashëgimia e zbërthen.. 14 Maj 2022
14/05 17:45
Hipokrati – Dëmtimi i Shikimit Qëndror! Mësoni ç’ndodh me.. Emision i plotë – 7 Maj 2022
07/05 17:46
Hipokrati – Si deformon pamjet dëmtimit i Shikimit Qëndror! 7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Edema në Sy! Kontrolloni urgjent… 7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Vizita që ju shpëton shikimin… 7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Dëmtuat “Shikimin Qëndror”? Mos e humbni mjekun..7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Po patët këto shenja ju është dëmtuar..7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Sëmundja e Syrit që…7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Gjilpëra në Sy! Çfarë i ndodhi…7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Shikimi që ju duhet ushqehet vetë me…7 Maj 2022
07/05 17:45
Hipokrati – Qendra më e re Mjekësore në Tiranë – Për çdo problem mos…Emision i plotë-30 Prill 2022
30/04 17:46