Hipokrati – Garancia për ushqim të sigurt në stinën e verës! Emision i plotë – 24 Korrik 2021
24/07/2021 18:15

Emisioni i sotëm në “Hipokrati”, i dedikohet “Sigurisë Ushqimore”, e aq më shumë tani në stinën e verës. I ftuar në studio drejtori i AKU-së z. Bledar Skënderi. Ndiqni gjatë këtij episodi rrugën që i duhet qumështit nga prodhimi tek tregëtimi për konsumatorin në Kompaninë “Lufra”.

Hipokrati – Verbim nga “Perdja e Syrit”? Mësojeni! 23 Tetor 2021
23/10 18:50
Hipokrati- “Perdja e Syrit”-Trajtimi modern në Klinikën Gjermane të Syrit-Emision i plotë – 23 Tetor
23/10 18:16
Hipokrati – Ja çfarë sheh kur ke “Perden e Syrit” – 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – Syri që operohet para kamerave – Pamje të rralla ekskluzive në Tiranë! 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – Me këto shenja ju keni “Perde në Sy”! 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – Ja kujt prej jush i “mbulohen” sytë nga “Perdja e Syrit” – 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – Operacioni i Syrit në Tiranë që i shpëtoi shikimin – Për mos t’u humbur! 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – Drithëruese! Emocioni i një të shpëtuari nga verbimi! 21 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – “Perdja e Syrit” – Të vërtetat që zbulon Kirurgu Okulist! 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati -“Perdja e Syrit” – Trajtimi modern në Klinikën Gjermane të Syrit – De Med – 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – Perdja e Syrit u hoq! Po tani? Ndiqeni dhe mos rrezikoni! 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – Klinika e famshme që zbulon “Perden e Syrit”! 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – “Perdja e Syrit” – Shqiptarët, sa vuajnë prej saj – 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – Kalendari i Ditëve të Shëndetit! 20 Tetor “Dita e Osteoporozës” – 23 Tetor 2021
23/10 18:15
Hipokrati – Mënyrat efikase për të jetuar sa më gjatë! Emision i plotë – 16 Tetor 2021
16/10 18:16
Hipokrati – Shporta Bio dhe Dietike! Bëjeni pjesë të jetës tuaj! 16 Tetor 2021
16/10 18:15
Hipokrati – Stres? Zbuloni mënyrën për ta zhdukur vetë! 16 Tetor 2021
16/10 18:15
Hipokrati – Genet kanë “shkruar” Jetëgjatësinë tonë! Ja se si… 16 Tetor 2021
16/10 18:15
Hipokrati – Produktet që mbajnë larg doktorin! Me to rroni sa më gjatë! 16 Tetor 2021
16/10 18:15
Hipokrati – Ja kush e ul Jetëgjatësinë! Mësojeni dhe eliminojeni! 16 Tetor 2021
16/10 18:15