Hipokrati-Flokët: Parandalimi i rënies dhe stimulimi i daljes së tyre!-Emision i plotë-28 Nëntor2020
28/11/2020 19:31

Në emisionin e sotëm në “Hipokrati” do të trajtojmë dermatologjinë estetike ne Kliniken “Prima Derm”. Kryesisht renien e flokeve: Parandalimin e renjes dhe stimulimin e daljes se tyre. Çfarë është trajtimi me PRP. I ftuar në studion “Hipokrati” dr. Ervin Tobli shpjegon proceset e këtij trajtimi. Në emision nuk do te mungojnë informacionet e ndryshme mjekësore dhe estetike që ju vijnë në ndihmë të gjithëve. Gjeni rubrikat e përjavshme “Këndi i Doktorit”, ku kirurgu angiolog dr. Sokol Xhepa i përgjigjet shqetësimeve të publikut mbi problemet e eneve të gjakut, dhe rubrikën “Lifestyle Medicine” nga Diola Dosti.

Hipokrati – “Syri – Rreziku nga Diabeti dhe mbrojtja prej tij” – Emision i plotë – 16 Janar 2021
16/01 19:31
Hipokrati – Rreziku i dëmtimit të Syrit nga Diabeti – E njohim ne Shqiptarët? – 16 Janar 2021
16/01 19:30
Hipokrati – Gjilpërat në Sy kundër Diabetit – Klinika Gjermane e Syrit në Prishtine – 16 Janar 2021
16/01 19:30
Hipokrati – Si diagnostikohet Diabeti ne Sy – Klinika Gjermane e Syrit – 16 Janar 2021
16/01 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Testi i shpejtë për Covid -19 – 16 Janar 2021
16/01 19:30
Hipokrati – Shpëtoni shikimin – Retinopatia Diabetike dhe shenjat e saj – 16 Janar 2021
16/01 19:30
Hipokrati – Kirurgjia tek Syri me Diabet – Klinika Gjermane e Syrit – 16 Janar 2021
16/01 19:30
Hipokrati – Në Shqipëri ka shumë raste me dëmtime të Syrit nga Diabeti – 16 Janar 2021
16/01 19:30
Hipokrati – Dëmtimet e Syrit nga Diabeti – Mjeku Okulist – 16 Janar 2021
16/01 19:30
Hipokrati – Ushqyerja – “Terapia” e duhur për Covid- 19 – Emision i plotë – 9 Janar 2021
09/01 19:31
Hipokrati – Dieta e personalizuar dobëson shëndetshëm – Blerina Bombaj – 9 Janar 2021
09/01 19:30
Hipokrati – Ushqimet që ndihmojnë drejtpërdrejt në përballimin e Covid 19? – 9 Janar 2021
09/01 19:30
Hipokrati – Dieta e personalizuar e B. Bombajt – Dëshmia e rrallë! – 9 Janar 2021
09/01 19:30
Hipokrati – U shëruam nga Covid! Po tani çfarë duhet të hamë? – 9 Janar 2021
09/01 19:30
Hipokrati – Shikoni si votojnë shqiptarët për Ushqyerjen si një “Terapi” Anti Covid – 9 Janar 2021
09/01 19:30
Hipokrati – Përgatitja, paketimi dhe konsumi i dietës së personalizuar – 9 Janar 2021
09/01 19:30
Hipokrati – Na zuri Covid! Ja lista e ushqimeve që duhet të hamë! – 9 Janar 2021
09/01 19:30
Hipokrati – Deviral – Trajtimi i fundit i Covid – 19 mbërriti në Shqipëri – Emision i plotë – 26 Dhjetor 2020
26/12 19:31
Hipokrati – Covid- 19 – Trajtimet që ndryshuan gjatë një viti – 26 Dhjetor 2020
26/12 19:30
Hipokrati – Vaksina Covid – 19 dhe Alergjikët – Ndiqni mjekun! 26 Dhjetor 2020
26/12 19:30