Hipokrati – Ermal Meta rrëfen ditët e tij të izolimit – 23.05.2020
23/05/2020 19:00

Ermal Meta: Më mungon gjuha shqipe, vitin tjetër koncert në Tiranë Këngëtari dhe kantautori shqiptar, Ermal Meta ishte i ftuar këtë të shtunë në programin “Hipokrati” në Top Channel, ku zbuloi dhe foli gjatë mbi karantinën e tij, projektet muzikore dhe planet e tij të afërta për një koncert në Shqipëri. Ermal Meta e përshkroi të vështirë situatën e pandemisë me të cilën u përball e gjithë bota, ndërsa shtoi se kjo karantinë ishte një periudhë e vështirë për të në aspektin profesional po ashtu edhe krijues. Ai zbuloi se kënga “Finiera bene” – “Do të përfundojë mirë”, ishte një krijim të cilin ai e realizoi në muajin janar, përpara se pandemia të vinte. “Këtë këngë e kam shkruar në janar, kur bëra këngën nuk arrija të kuptoja përse e shkrova atë këngë dhe pse teksti kishte këto fjalë si “do të përfundojë mire”. Kur erdhi pandemia dhe izolimi kuptova sikur kisha ndjer diçka dhe vendosa ta publikoja këngën sepse mua më jepte shumë shpresë dhe të njëjtën shpresë doja t’ia përcillja dhe njerëzve.” Pyetjes së gazetares se çfarë I mungon më shumë nga Shqipëria, Ermal Meta iu përgjigj se është gjuha shqipe ajo çka ia ndjen më shumë mungesën, të qënit i rrethuar nga njerëz që flasin shqip. “Më mungon gjuha shqipe, gjuha e nënës, më mungon ta dëgjoj. Madje dua t’i kërkoj të falur njerëzve që më ndjekin sepse nuk e flas shumë mirë shqipen, dhe që nuk e kam praktikuar aq shumë gjuhën time. Por sa herë që vij në Shqipëri dhe rrethohem nga shqiptarë kam një ndjenjë shumë të mire brenda vetes” Ermal Meta tha se planifikon gjithashtu një turne në vitin 2021, dhe një koncert në Shqipëri është në planet e tij vitin e ardhshëm, por ai do të shkel në tokën shqiptare sapo të happen kufijtë për një vizitë në atdhe. “ Kam planifikuar një tur vitin tjetër, në fakt ishte planifikuar për në mars të 2021. Tani për shkak të vaksinës nuk e di në cilin muaj do të mund ta realizojmë. Sapo ta filloj patjetër që do të vijë për një koncert në Shqipëri.”

Hipokrati – Siguria Ushqimore në Shqipëri – Emision i plotë – 04 Korrik 2020
04/07 19:31
Hipokrati – Siguria Ushqimore – Uji Dukat – 4 Korrik 2020
04/07 19:30
Hipokrati – Shenjat klinike të një helmimi ushqimor – 4 Korrik 2020
04/07 19:30
Hipokrati – Siguria Ushqimore – Produktet Lufra – 4 Korrik 2020
04/07 19:30
Hipokrati – Siguria Ushqimore – Siguria Artizanale – Punishte Reka – 4 Korrik 2020
04/07 19:30
Hipokrati – Parametrat laboratorikë që garantojnë ushqimet – 4 Korrik 2020
04/07 19:30
Hipokrati – Siguria Ushqimore në Botë – 4 Korrik 2020
04/07 19:30
Hipokrati – Si të masim vetë sasine e pesticideve në ushqime – Diola Dosti – 4 Korrik 2020
04/07 19:30
Hipokrati – Siguria Ushqimore – Sa të sigurt ndihen shqiptarët – 4 Korrik 2020
04/07 19:30
Hipokrati – Laboratori Noval – Përparësi e Teknologjisë Ushqimore – 4 Korrik 2020
04/07 19:30
Hipokrati – Siguria e lendeve te para ushqimore – BBI Group – 4 Korrik 2020
04/07 19:30
Hipokrati – Sa i garanton shqiptarët Autoriteti Ushqimor për ushqimet që konsumojnë – 4 Korrik 2020
04/07 17:28
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas grupeve të gjakut – Emision i plotë – 27 Qershor 2020
27/06 19:31
Hipokrati – Produktet pa gluten dhe laktozë në supermarket – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Covid 19 – Rritja e imunitetit sipas Dr. Mozz-it – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta Ushqimore – Ushqimet sipas grupeve të gjakut – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas grupeve të gjakut – A e njohin shqiptarët – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas mjekut të famshëm italian – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Covid 19 dhe grupet e gjakut – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Gurët në veshka – Si formohen – 27 Qershor 2020
27/06 19:30