Highlights, E Diell 10/01/2016 – Emocione
10/01/2016 00:00
Ultimatumi ndaj Cakos: do të të kontrollohet makina dhe test alkooli pas panairit E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Përplasja mes Berishës dhe Fatos Baxhakut. Çfarë ndodhi mes tyre? E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Llojet e sistemeve politike gjatë historisë së shteteve E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Episodi i plotë: E Diell 28 Nëntor 2021 Entertainment Show
28/11 19:30
Fatkeqësa e Maqedonisë së Veriut/ Teoritë Konspirative. Cila është e vërteta? E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Manushi debaton me Ina Kollçaku: E drejta e medias në Shqipëri… E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Ina Kollçaku rikthehet në studio pas infektimit me Covid-19 E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Alfred Cako reagon ashpër ndaj policisë së shtetit: Nuk do të keni shanc… E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Çfarë tha Bledi Mane që shkaktoi acarim në studio? E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Ina Kollçaku jep mesazhin prekës për shqiptarët e Maqedonisë së Veriut E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Populli dhe media, përballë Qeverisë Leviathiane. Cako, Mane, Kollçaku, Zeka. E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Ngjarja qesharake mes policit të qarkullimit dhe djaloshit që “shkeli”rregulloren E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Zeka:Vera Grabocka nuk më futi në “Dance with me” sepse Fevziu ndikoi negativisht E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Çfarë është Leviathian? Alfred Cako shpjegon konceptin e filozofit anglez E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Milaim Zeka: Në autobuz kishte rezerva karburanti, ato kanë sjellë shpërthimin E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Zeka: Niveli i terrorizmit në Shqipëri është më i lartë se në çdo vend të Europës E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Alfred Cako ndalohet nga policia dhe i kontrollohet makina… E Diell 28/11/2021
28/11 19:30
Nëntori kuqezi: Vaskë Curri, Vëllezërit Zena & Dava Gjergji ndezin studion E Diell 28/11/2021
28/11 18:36
Vaskë Curri – “Të prita moj mike”E Diell 28/11/2021
28/11 18:35
Vëllezërit Zena – “Qejfi bahet në Elbasan”E Diell 28/11/2021
28/11 18:35