“Hajdute, më vodhe lekët!”- Mariola Kaçani bëhet për spital, përballet në studio me…- E Diell
17/06/2024 08:54

Mariola & Jurgen Kaçani, motër e vëlla mbi një dekadë në muzikën popullore qytetare, vijnë sot në “Mos i bjer me top” përballë Ronaldo Sharkës. Gjithçka shkoi mirë deri kur një zotëri shfaqet në studio dhe kërkon ballafaqim me Mariolën…