Gjurmë Shqiptare – Piramidat e lashta të tokës shqiptare. Super zbulimi shqiptar
26/10/2019 20:45

Super zbulim në Shqipëri. Dalin në dritë mëse 200 varre madhështorë deri 5000 vjeçarë. Kujt i përkasin këto ndërtime deri 10 metra të larta? Ku ndodhen dhe përse konsiderohen si një ndër zbulimet më të mëdha të arkeologjisë shqiptare? Cilët janë prijësit që prehen në këto varre? Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Zbulimi i jashtëzakonshëm që ju fsheh shqiptarëve – Gjurmë Shqiptare
21/11 20:45
Zbulimi madhështor në alpet shqiptare – Gjurmë Shqiptare
14/11 20:45
“Jam nga Dibra flas shqip, por jam turqeli”. E dhimbshme
10/11 18:25
“Në rrënjë shqiptar, tani turqeli” Realiteti i pabesueshëm
10/11 18:23
SHQIPTARË jemi, por ne qytet pak deklarohen SHQIPTARË
09/11 20:48
Shqiptari i asimiluar në shqip: “Nuk jam shqiptar”
09/11 18:40
Fshatrat shqiptarë ku po zhduken shqiptarët… Asimilimi i tyre – Gjurmë Shqiptare
07/11 20:45
Patrioti i pasur shqiptar që u varros me këpucë prej letre – Gjurmë Shqiptare
31/10 20:45
I moshuari mallkon politikën shqiptare
30/10 18:16
Misteri i kështjellës Ilire që u rrethua nga varret e fëmijëve – Gjurmë Shqiptare
24/10 20:45
Misteri i zbulimit që mahniti shqiptarët – Gjurmë Shqiptare
17/10 20:45
Vila sekrete dhe bunkeri i Enver Hoxhës – Gjurmë Shqiptare
10/10 20:45
Misioni i çmendur i nëndetëses shqiptare me presidentin e SHBA-ve
08/10 19:31
Flota Luftarake Detare gjatë komunizmit – Gjurmë Shqiptare
03/10 20:45
Fotografitë e jashtëzakonshme të zbulimeve 3200 vjeçare në Himarë
30/09 13:29
Grekët e kanë shkruar vetë çfarë është EPIRI. Zbulojeni
29/09 20:40
Arkeologu britanik filohelen, tronditi grekët për AKILIN e TROJEN
29/09 20:36
Vrasja e frikshme e 12 fëmijëve shqiptarë – Gjurmë Shqiptare
29/09 12:13
Dëshmia e frikshme. Ja si i masakruan shqiptarët
28/09 19:55
Rrëfimi tragjik i SHQIPTARIT. Ja si ma masakruan familjen
28/09 19:44